olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Osmanlı savaşı!

Osmanlı savaşı!
PTT 1.Lig’de Play Off hesapları yapan Osman Özköylü’nün ögrencileri, Pazar günü kendi evinde Osmanlıspor’u ağırlayacak.Mutlak galibiyet için sahaya çıkacak olan ceylanlar, güçlü rakibini yenerek galibiyet serisini başlatmak istiyor...

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY 

GEÇEN kendi evinde ağırladığı Karşıyaka’yı 1-0 mağlup eden ceylanlar, çok önemli bir maça çıkıyor.Lig'de Play Off iddiasını sürdürmek isteyen ceylanlar, zorlu Osmanlı karşılaşmasından galip ayrılmak istiyor.GAP Arena’da saat 18:30’da başlayacak olan maçı Süleyman Abay yönetecek.Ayrıca Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü’de eski takıma karşı ilk defa rakip olacak.

 90 dakika boyunca savaşın

Hazırlıklarını tamamlayan ceylanlarda kırmızı kart cezalısı Gökhan Alhas, dışında eksik futbolcu bulunmuyor.Teknik direktör Osman Özköylü, antrenmanlarda rakibi hakkında analizler yaptı. Rakibin artı ve eksi yönlerini takımına anlatan Özköylü, oyuncularına sahada yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu. Teknik Patron Osman Özköylü,maç öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda, “Bu zorlu karşılaşmayı kazanıp galibiyet serisini başlatmalıyız. Bu maç hedef için çok önemli. Size güvenimiz tam.Çıkın sahaya aslanlar gibi 90 dakika boyunca savaşın” dedi.

 Rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz etti

TEKNİK Direktör Özköylü, yönetimindeki sarı-yeşilliler, Osmanlı maçının hazırlıklarını tamamladı. Tecrübeli çalıştırıcı, rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz etti. Yardımcılarıyla birlikte rakibini çökertecek planı oluşturmaya çalıştı. Osman Özköylü, rakibini devirmek için kullanacağı oyun şablonunu belirledi. Özköylü, hücumda kanatları çok daha fazla kullanmayı planlıyor. Özellikle kanat bindirmeleri üzerinde duran tecrübeli çalıştırıcı, ceza sahasında forvetleri daha fazla topla buluşturmaları gerektiğini düşünüyor.

İlk golü biz atalım

Teknik Direktör Osman Özköylü, mutlak galibiyet için çıkacağı maçta Osmanlı’yı 4-3-2-1 taktiği ile avlamayı planlıyor. Özköylü, zorlu karşılaşma maçı için öğrencilerinden sabırlı olmalarını ve rakibinin oyununu bozmalarını istedi. Futbolcularıyla ile sık sık toplantılar yapan Tecrübeli hocanın, “Sabırlı oynayarak rakibin hata yapmasını bekleyelim. Ne olursa olsun ilk golü biz atalım” diyerek zaferin şifrelerini verdiği belirtildi. Osman Özköylü'nün özellikle forvet oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Özköylü, orta sahayı kalabalık tutup rakibini golcüsü Abdulkadir ve Zenke ile vuracak…

Osmanlıspor ile 4.randevu

Şanlıurfaspor ile Osmanlıspor, PTT 1.Lig’de şuana kadar 3 kez karşı karşıya geldi.2013-2014 sezonunda GAP Arena’da oynana maçı Teknik Direktör Osman Özköylü yönetimindeki Osmanlıspor 4-0 kazanmıştı.Aynı sezon 5 Nisan’da Ankara’da oynana karşılaşmayı ise Şanlıurfaspor, Banahene ve Atilla’nın golleriyle 2-0 kazanmıştı. İki takım en son bu sezon karşı karşıya geldi.Başkette oynanan mücadele 0-0 sona ermişti.

 İddia’ya göre favori Şanlıurfaspor

Bahis şirketi İddaa, PTT 1.Lig'in 22. hafta maçında Şanlıurfaspor ile Osmanlıspor arasında oynanacak karşılaşmanın oranlarını belirledi.İddaa programında ev sahibi ekip Şanlıurfaspor favori gösterildi.Ceylanların galibiyetine 2.10 oranı veren iddia, Osmanlı’nın galibiyetine ise 2.40 olarak belirlendi.Beraberliğe ise .320 oranını verdi.

 Muhtemel 11(Şanlıurfaspor)

Fevzi Elmas

Hüseyin Tok

Onur Akbay

Ekrem Dağ

Hakan Arslan

Kenan Karışık

Kubilay Sönmez

Rodrıgo Alvaro Tello

Youssef Yeşilmen

Simon Zenke

Abdulkadir Özgen

 

Muhtemel 11(Osmanlıspor)

Ahmet Şahin

 Caner Arıcı

 Numan Çürüksu

Ahmet Kesim

 Bilal Aziz

 Kerem Şeras

Ragıp Başdağ

 Galip Güzel

Tisdell

 Erdal Kılıçaslan

Serdar Deliktaş

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!