olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Önen’den TÜMSİAD’a ziyaret

Önen’den TÜMSİAD’a ziyaret
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abülkadir Emin Önen, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek Başkan Mehmet Sadık Sade ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir süre sohbet etti.

     TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden Milletvekili A.Emin Önen, Dernek Başkanı Başkan Mehmet Sadık Sade ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir süre sohbet ederek sorunlarını, dilek ve temennilerini dinledi, çalışmaları hakkında bilgi aldı ve 2015 Genel Seçimler ve güncel olaylarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

STK’lar çok önemli

     STK’ların çok önemli olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abülkadir Emin Önen, “Yurtdışı görevlerimiz ve TBMM’deki yoğun çalışmalarımızdan fırsat buldukça memleketimize gelip ziyaretlerde bulunuyoruz, vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, dileklerini dinliyoruz ve gerekli çalışmaları yapıyoruz. Tek düşüncemiz memleketimize, insanlarımıza, ülkemize hizmet etmektir. Bu davanın benim olmamla değil, benim olmadığımda da olduğunun bilinciyle hareket etmeliyiz. Ahmet, Mehmet’e kızıp, telafisi mümkün olmayan hatalara düşmemeliyiz. Ben aday gösterilmememe rağmen hem sevdiklerimizle hem küskünleri ziyaret ederek yapmamız gerekenleri anlatıyorum ve anlatmaya devam edeceğim. Bu dava ümmet davasıdır. Seçimler çok önemlidir. Sadece bu seçim değil, her seçim önemlidir. Kimler aday gösterilirse gösterilsin, hepimizin birlikte hareket etmemiz gerektiği bilincinde olmalıyız. Her zaman olduğu gibi bu gün de TÜMSİAD’ı ziyaret ettik. Sadık Sade Başkanımıza sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Birilerine kızgın olabilirler, ancak seçimlerin çok önemli olduğunu çok iyi düşünerek dava şuuru içersinde hareket edilmesi gerektiğini bildiklerine inanıyorum ve kendilerini de önemsiyorum. Zaten 2 dönem Milletvekilliğim süresince kendilerinin hep desteğini aldık. Kendilerine candan teşekkür ediyoruz. STK’lar çok önemli. Bu seçimde de TÜMSİAD’a yine büyük görevler düşüyor. Ben her zaman olduğu gibi dava şuuru içersinde çalışmalarımı sürdürürken herkesten de helallik diliyorum” dedi.

 Türkiye’de en fazla üyesi olan STK’yız

     Milletvekili Abülkadir Emin Önen’in, 2015 Genel Seçimleri için Milletvekili adayların belirlenmesinin ardından geldiği memleketi ve seçim bölgesi Şanlıurfa’da vefa örneği gösterip kendilerini ziyaret etmesinden sevinç duyduklarını belirten TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade, ise,  “Sağ olsunlar, tekrar aday gösterilmemelerine rağmen bizleri ziyarete gelmişler. Bizde Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olarak 2 dönem Milletvekilliği süresince dürüstlüğünden, inancından taviz vermeyen, ismi hiçbir şaibaya karışmadan alnın akıyla görevini hakkıyla yerine getiren ve hizmet etme yarışında üzerine düşeni de fazlasıyla yerine getirdiğine inandığımız için vefa örneği gösterip tekrar dava şuuru içersinde seçim çalışmasını yürüttüğü için kendilerine varsa hakkımızı helal ediyoruz. Bizler Vekilimizin de dediği gibi her zaman Ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye’de en fazla üyesi olan STK’yız. Biz her zaman söylediğimiz gibi sadece bölücülük hariç her fikre açığız ve ülkemize hizmet edenlerin yanındayız. Türkiye’de hala eski Türkiye şartlarında Türkiye’yi muhafaza etmek, bu tablodan kendileri için menfaat çıkartmak isteyen çevreler ve siyasi partiler var. Bunları biliyorsunuz” diye konuştu.

 Bu dava ümmet davasıdır

     2015 Genel Seçimlerinin çok önemli olduğuna inandıklarını belirten TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sade şöyle dedi;     “Gerçekten aday listelerine baktığımızda bazı kabullenemeyeceğimiz durumlar olmasına rağmen seçimin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Mevcut sistemle de mücadele için çok önemli seçim. Bizlerde aday adaylarımıza ulaşmaya çalışarak, aday gösterilmedikleri taktirde küsmeyip çalışmaları gerektiğini söylüyor ve onlardan söz almaya çalışıyorduk. Biz kişilere kızıp oyuna gelmeyeceğiz. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Yanlış yapanları, seçimi provoke etmek isteyenleri de deşifre edeceğiz. Biz bozan taraf olmayacağız. Bu dava ümmet davasıdır.”

     Görüşmeler sırasında yatırımcı üyelerin DEDAŞ’tan şikayet ettikleri, bazılarının mahkemelik oldukları ve sayaç okumaya gelen ekiplerin dürüst olmadıkları, görevlerinin hakkıyla yapmadıkları öne sürülerek, DEDAŞ yetkililerinin görevlendirilen elemanları da kontrol altında tutmalarının hem kendi kurumları hemde vatandaşlar açısından çok daha iyi olacağı görüşü belirtildi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!