olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

MÜSİAD Şanlıurfa’da toplandı

MÜSİAD Şanlıurfa’da toplandı
MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdurrahman Yetkin, Şanlıurfa’nın GAP Eylem Planıyla bir ivme kazandığını söyledi.Yetkin, kentin son 12 yılda sosyal ve ekonomik olarak büyük bir gelişim gösterdiğini vurguladı.

Aziz Budak/Ahmet Meral/Şanlıurfa OLAY

 MÜSTAKİL ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi GENEL Başkan Nail Olpak  katıldığı 25.yılında MÜSİAD ve Türkiye Ekonomisi adlı toplantı düzenledi.    ŞUTSO Kongre Merkezinde yapılan 25.yılında MÜSİAD ve Türkiye Ekonomisi adlı toplantıya Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nurettin Nebati, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları, MÜSİAD GENEL Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD üyeleri  ve bir çok  STK yöneticileri katıldı.

 Şanlıurfa 9. Büyük il haline geldi

Toplantıda konuşma yapan MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdurrahman Yetkin,” “Şanlıurfa Şubesi olarak 1995 yılında çıktığımız bu yolda bugünlere gelinen noktada emeği geçen başta sayın MÜSİAD GENEL Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Urfa’da  yapmış olduğumuz çalışmalarda bizleri destekleyen yetkililerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Malum olduğu üzere Şanlıurfa’mızda da son 12 yılda sosyal ve ekonomik olarak büyük bir gelişim olarak gösterdi. Bu yapılan çalışmalarla ülkemizin 9. Büyük ili haline geldi. GAP eylem planıyla ayrı bir ivme kazanan Urfa Bu eylem planının tamamlanmasıyla daha da yükselecektir” dedi.

 Urfa tam bir yatırım şehridir

MÜSİAD’ın bu ülkenin sesi olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Nurettin Nebati ise, “ MÜSİAD adil üretimin hakça paylaşıldığı emeğin asla zayi edilmediği, nasıl olursa olsun emeğime varayım da diyen bir zihniyetin değil kazancımı nasıl helal edebilirimin peşinde olan bir kuruluştur. İçinde binlerce insana iş ve aş veren bir kuruluştur. Sayın Başkanıma da söylemek isterim ki Urfa tam bir yatırım şehridir. Ne üretirseniz üretin burada ham maddesi var ve istediğiniz yere ihraç edecek yollarımız var. Urfa’ya gelin birkaç ay sonra iyiki gelmiş diyeceğiniz bir yatırım şehridir. Hem 6. Bölge teşvikinden yararlanın hem de İstanbul ve Ankara’nın en ücra köşesinde bulamayacağınız ucuzlukta sanayi yerlerimiz var” diye konuştu.

 Çizgimiz hiç değişmedi

 

 Urfa’da olmaktan onur duyduğunu belirten MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak,  da şöyle konuştu: “MÜSİAD geride bıraktığı 25 yıl ile çok önemli bir boşluğu doldurduğuna inanıyorum. 90 yıların Türkiye’sinde iş hayatı en dağınık ve tek sesliydi. O zamanlarda bunlara karşı MÜSİAD kuruldu. Ben bu 25 yılı değerlendirdiğimde aynı çizgide bir 25 yılı hiç fikirlerinden ve ahlakından ödün vermeden geride bıraktık. MÜSİADIN en önemli projelerinden biriside bizim 12 yıl önce kurmuş olduğumuz geleceğimizi emanet edeceğimiz Genç MÜSİAD kardeşlerimizdir. Bu 25 yılda bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün burada Urfa’da olmaktan da onur duydum.” 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!