olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Messi’de penaltı kaçırıyor...

Messi’de penaltı kaçırıyor...
Şanlıurfaspor Teknik Patronu Osman Özköylü, zorlu Osmanlı maçı öncesi taraftarlara seslendi: “Ben bu statta 30 bin taraftarı gördüm. Pazar günü de görmek istiyoruz.12.ci güce çok ihtiyacımız var.”

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

TEKNİK Direktör Osman Özköylü, düzenlediği basın toplantısında takımın son durumunu değerlendirdi. Elazığ maçından önce takımın başına geçtiklerini hatırlatan Özköylü, oyuncularla çalışma fırsatı olmadan bir maça çıktığını belirtti.

 Oyuncularla kısa sürede uyum sağladık

Çok karakterli ve iyi oyuncu grubuna sahip olduklarını aktaran Teknik Patron Özköykü, “ Oyuncularla kısa sürede uyum sağladık.Artık yavaş yavaş kendi oyun sistemimizi belirlemeye çalışıyoruz.Ancak bu hemen olacak bir şey değil.Biz bu süreci iyi geçirerek yolumuza devam etmek istiyoruz.Futbolcularda istediklerimizi kısa sürede sahada yansıtıyor.Karşıyaka maçında bunu herkes gördü.Sürekli önde basan, rakibin oynamasına izin vermeyen bir Şanlıurfaspor izlettik.İlk yarıdaki pozisyonları değerlendirebilseydik 3-0 öne geçebilirdik. Ancak son dakikalarda gelen gol ile maçı kazanmasını bildik” diye konuştu.

 Hedefimiz ilk önce Play Off

Maçların 90 dakika olduğunun unutulmamasını isteyen Osman Özköylü,hedeflerinin ilk önce Play Off olduğunu söyledi.Lig’de ikinci sıradaki Adana Demirspor ile aralarındaki puan farkının 8 olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, bunun kapanabileceğini ve ilk 2 şanslarının da olduğunun altını çizdi. Özköylü, ligin çok zorlu maçlara sahne olduğunu belirterek, üst üste iki maç kazanan bir takımın puan sıralamasında önemli yerlere gelebildiğini anlattı.

 Mevcut kadroyu iyi seviyeye getireceğiz

 Şanlıurfaspor'un gelecek haftalarda daha iyi bir konuma yükseleceğine inandığını aktaran Özköylü, "Biz daha önce çalıştığımız takımları istediğimiz fiziksel seviyeye getirmek için ciddi sürüler geçti. Şanlıurfaspor'daki en büyük şansımız gerçekten çok kaliteli bir oyuncu grubuyla çalışıyoruz. Söylediklerimizin çabuk bir şekilde geri dönüşünü alabiliyoruz. Belli fiziksel sıkıntılardan kaynaklanan sorunlar saha içerisinde olabiliyor bunları gidermemiz lazım.Bazı oyuncularımızın performansının daha iyi olması ve sakatlıktan çıkan futbolcularımızın istediğimiz seviyeye gelebilmesi için biraz daha zaman geçecek. Bizler devre arası istenilen süreci beraber geçirmiş olsak veya istediğimiz transferler yapılmış olsa daha farklı sonuçlar olabilirdi ancak mevcut bulduğumuz kadroyu iyi seviyeye getirmek için çaba göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

  Taraftarı maça çağırdı

Pazar günü Osmanlıspor ile karşılaşacaklarını aktaran tecrübeli çalıştırıcı, “Ben Şanlıurfa'nın potansiyelini biliyorum, çok kritik haftalara girdik, bu hafta karşılaşacağımız Osmanlıspor maçında tüm taraftarları stada bekliyorum” dedi.

İskenderun Demir Çelikspor'da görev yaparken, GAP Arena stadının açılış maçı olan Şanlıurfaspor-İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında İsekenderun D.Ç.Spor'u çalıştırdığını ve burada 30 bini aşkın taraftarın karşısına çıktıklarını anımsatan Özköylü, Şanlıurfa'da büyük bir taraftar potansiyeli var. Bu potansiyelin maçlara gelmesini ve Şanlıurfaspor'u desteklemesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Messi’de penaltı kaçırıyor

Teknik Direktör Osman Özköykü, bir gazetecinin, takımda penaltı atma konusunda sıkıntıların olduğu sorusuna ilişkin ise, şunları söyledi:Bizim penaltıcımız Kenan ile Rodrigo Tello’dur.Ancak Karşıyaka maçında Volkan penaltıyı kullanmak istedi ve kaçırdı.Herkes penaltı kaçırabilir.Bir önceki gece Messi’de penaltıyı gole çeviremedi.Bizde antrenmanlarda bu konuda daha fazla çalışacağız.Futbolcularımıza penaltı kullanırken daha dikkatli olmasını söylüyoruz.”

 Osmanlıspor güçlü olabilir…

Osman Özköylü, bu hafta eski takımına rakip olacağı sorusuna ilişkin, “Biz rakibin kim olduğuna bakmıyoruz.Sadece çıkıp maçı kazanacağız.Osmanlıspor, güçlü olabilir, fakat bizde kendimize güveniyoruz.PTT 1.Lig’de herkes herkesi yenebilecek güçte.Kimse kalkıp demesin ben bu maçı rahat kazanırım.Bundan sonra Şanlıurfaspor’a nasıl katkı sağlarım düşüncesindeyim.Herşeyimizi bu takıma ayırmışız. İnşallah burada güzel işlere imza atarız” diye konuştu.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!