olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Mesleğinde en iyiler ödül alacak

Mesleğinde en iyiler ödül alacak
Türkiye’de ilk kez Şanlıurfa Platformu tarafından ‘Mesleğinde En İyiler’ ödül töreni düzenlenecek.

Türkiye’de ilk kez Şanlıurfa Platformu tarafından düzenlenecek olan ‘Mesleğinde En İyiler’ ödül töreni hakkında bilgi veren Şanlıurfa Platformu Başkanı Habip Çadırcı, “Bu ödül töreninin amacı, Şanlıurfa’nın iktisadi, sanayi, ticari, kültürel, sosyal ve çevre konuları ile ilgili problemlerinin tespit edilmesi , bu problemlerin çözümlenmesi için gerekli stratejiler ile çözüm yolları aranması konusunda fikir alışverişinde bulunmak ve bu tespitleri mahalli yöneticilere, siyasilere, ilgililer ile yetkili çevrelere duyurabilmektir.” dedi.

‘STK’sı olmayanları komisyon marifetiyle seçtik’

11 Kasım Cuma günü saat 19.30’da TED Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ödül töreni hakkında bilgi veren Çadırcı, “Şanlıurfa Platformu olarak ödül alacak isimleri tespit ederken, hem mesleğinde en iyileri seçtik hem de bu isimleri tespit ederken hiçbir müdahalemiz olmadı. İsim tespitini Şanlıurfa’daki oldukları kuruluşlara, meslek odalarına ve STK’lara bıraktık. Meslek odası ve STK’sı olmayanları komisyon marifetiyle seçtik.” dedi.

Ödül alacak isimler ise şöyle:

Bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Kocaeli Valisi H. Basri Güzeloğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ankara Vali Yardımcısı Hamit Erguvan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, SGK Başkanı M. Selim Bağlı, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Alpan Göncü, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık, Dr. Faruk Günak, Avukat Esat Yaygın, İş Adamı Emin Yetim, Yılın Gazetecisi Reşat Uzun, Gazete sahibi Cebrail Elmas, Spor programcısı M. Ali Kapaklı, Muhabir Ali Leylak, TV Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Özer, Tv programcısı Kadir Çelikcan, Spor Yorumcusu Hayri Ülgen, Tv Gezi programcısı Mehmet Demir Sanatçı Münevver Özdemir, Müteahhit Uğur Çadırcı, İş Adamı Arif Önkol, Sanayici Ali Çiçek, Bestekar, yorumcu Arif Çelik, Ekonomist M. Fatih Bucak, Eğitimci Ömer Saçaklıoğlu, Muhtar Mehmet Kestop, Restoranlar Zinciri İşletmecisi Ahmet Bingöl, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa Suriye Platformu Osman Gerem, Sivil toplum izleme komitesi Faruk Akbaş, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak, Kuaför Fatma Narin, Terzi Halil Çiçek, Bakırcı Mehmet Nur Demirözü, Kunduracı Nasih Çoban, Kaportacı Hüseyin Leblebicioğlu, Ebru Sanatçısı Hadi Çiftbudak, Bıçakçı Mehmet Kamacı, Kuşçu Hüseyin Buzluoğlu, Yazar-Araştırmacı Sabri Dişli, Haber Şanlıurfa İnternet Sitesi Enes Yıldırım, özel ödül, Durri Burun ve Zeynel Beyazgül

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!