olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Mesleğinde en iyi ödül Çiftçi'ye layık görüldü

Mesleğinde en iyi ödül Çiftçi'ye layık görüldü
Şanlıurfa Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, Ankara'da düzenlenen törenle 'Mesleğinde en iyiler' ödülü alacak.

FARUK DEVECİ/ŞANLIURFA OLAY

Şanlıurfa'nın duayen gazetecilerinden olan Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, basın alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı bir ödüle daha layık görüldü. Aynı zamanda Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti· Başkanlığı görevini de yürüten Çiftçi, bugün Şanlıurfa Platformu tarafından Ankara'da düzenlenecek 'Mesleğinde en iyiler' ödül töreninde ödül alacak.

TZOB Otel'de düzenlenecek törenle ödülünü alacak olan Çiftçi, 'Mesleğinde en iyiler' ödülüne layık görülmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Gazeteci olarak uzu yıllardır Şanlıurfa'ya büyük emekler verdiğini ve bu ödülün bunun karşılığı olduğunu vurgulayan Çiftçi,bu ödül törenini düzenleyen Şanlıurfa Platformu Başkanı Habip Çadırcı'ya teşekkür etti.

 

Çadırcı: İsimler araştırma yapılarak belirlendi

Şanlıurfa Platformu Başkanı Habip Çadırcı ise, Olay'a yaptığı açıklamada, merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Platformunun 2013 yılında kurulduğunu ve 32 ilde temsilciliğinin bulunduğunu belirterek, Ankara başta olmak üzere ülkenin değişik illerinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

'Mesleğinde en iyiler' ödül töreninin de bu etkinliklerden biri olduğunu sözlerine ekleyen Çadırcı, "Mesleğinde iyileri seçerken kolay olmadı. İsim tespitini yaparken, Türkiye genelinde farklı kuruluşlara, meslek odalarına ve STK'lara sorduk. Araştırmalar yaptık, gelen isimleri bir komisyon marifetiyle tespit ettik" dedi.

 

" İltifat, alkış, ödül çok önemlidir"

Çadırcı, insan hayatında övgünün gücünün önemli olduğunu vurgulayarak, şunları ifade etti;

"Hak eden insana takdiri esirgememeliyiz. Takdir etmek insanların yaptığı işe olan heyecan ve şevkini artırır. İşini takdir ettiğinizde karşınızdaki kişide daha iş yapma isteği uyandırır. Buradaki kilit nokta, karşıdakinin kendini beğenmişliğini artırmak, egosunu beslemek değil, onu teşvik olmalı.  İltifat, alkış, ödül çok önemlidir. Daha güzel işler yapılması daha başarılı çalışmaların gerçekleşmesi için bu törenler önemlidir.

Şanlıurfa platformu olarak çalışmalarımızın merkezine başta Şanlıurfa olmak üzere bölge ve ülkemizi koyduk. Bir nebze olsun memleketimize katkımız olursa ne mutlu bize. Bu gecenin düzenlenmesinde maddi manevi katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Ödül alan tüm arkadaşlarımızı kutluyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum."

 

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!