olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfa\'da konuştu

Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfa\'da konuştu
Şanlıurfa’da partisinin düzenlediği iftar programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin “ 7 Haziranda halk bize mesaj verdi. Biz mesajımızı aldık Ak Parti olarak ilk kurulduğumuz misyona geri dönerek tekrar iktidar olacağız” dedi.

Ayetullah Yüksel/Şanlıurfa OLAY

 Rabi meydanında halka düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Ak parti teşkilatı, basın mensubu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Seçimlerde mesajı aldık

 İftar yemeği öncesi vatandaşlara hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin,  konuşmasında 7 Haziran seçimlerini değerlendirerek, Ak Partiye 7 haziranda verilmek istenen mesajın alındığını belirterek tekrar güçlü bir şekilde yeniden iktidara geleceklerini söyledi.

    Milletimiz yola çıkarken söylediklerinizi  hatırlayın dedi

Kuruluş misyonlarını hatırlatan Şahin, “AK Parti’nin 13 yıl önce kuruluş misyonuna tekrar geri dönecek. Ak Parti seçimlerde halkın verdiği mesajı aldı. Bu seçim sonuçları bize AK parti olarak niçin yola çıktığımızı hatırladı. Niçin yola çıkmıştık, 13-14 yıl önce bizim kütüğümüz bizim programımız, bizim hatta ismimiz bir taaddüttü o taaddüttün arkasında bu zamana kadar durduk inşallah bundan sonra da durağız. Biz demokrasi dedik vesayet rejimini bu ülkede geri plana atacağız, ortadan kaldıracağız. Sadece milletin dediği olacağı bir demokratik düzeni tesis edeceğiz dedik ve biz adalet dedik, kalkınma dedik ve bir şey daha söyledik yüksek ahlaki değerler, dürüstlük dedik. 7 Haziran seçimlerinde milletimiz yola çıkarken söylediklerimizi bir hatırlayın mesajını verdi. AK Partililer olarak bu mesajı aldık” dedi.

 Fabrika ayarlarına geri döneceğiz

Ak Parti olarak tekrar fabrika ayarlarına geri döneceklerini belirten Şahin, “ Bu mesajın gereğini yerine getireceğiz. 2011 seçimlerinde bize oy vermiş ama 7 Haziran seçimlerinde oy vermemiş olan kardeşlerimizin gönüllerini inşallah yeniden kazanacağız, buna ihtiyacımız var. Biz yola çıkarken bir şey daha söyledik, biz devlet adına millet nezdinde siyaset yapmak için yola çıkmış bir parti değiliz dedik. Bilakis millet adına devlet nezdinde siyasete talip olduğumuzu söyledik.  Ama zaman içerisinde az da olsa devleti politikaları hissetmiş olmalı ki vatandaş, seçmen bize 7 Haziran’da uyarıda bulundu.  İnşallah biz kuruluş gayemize yeniden dönerek fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimde yeniden tek başımıza iktidar olacağız. Biz o kuruluş misyonumuzu da unutmadık” ifadelerini kullandı.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!