olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Kurduğu takım yerlerde sürünüyor

Kurduğu takım yerlerde sürünüyor
Her yıl milyonlarca para harcayıp transfer yapan Başkan Fethi Şimşek ve yönetimi Şanlıurfaspor’un çöküşüne zemin hazırladı. Kulüp şimdi küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya…

Selahattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

 Şanlıurfaspor’un ligde 22 puanla 15. sırada yer alması sarı-yeşilli ekibe gönül verenlerin isyan bayrağı açmasına neden oldu. Her yıl milyonlarca para harcayıp transfer yapan Başkan Fethi Şimşek ve yönetimi Şanlıurfaspor’un çöküşüne zemin hazırladı. Kulüp şimdi küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya…   Bilinçsizce transferler yaparak paraları havada savuran Fethi Şimşek’in kurduğu ve takım üzerinde egolarını tatmin etmeye çalışan Tugay Kerimoğlu’nun yönettiği takım yerlerde sürünüyor.Şanlıurfaspor’un bugünleri yaşamasının en büyük nedenlerinin başında ise iyi yönetilmemesi geliyor. Görev alan yönetimlerin baskıcı ve sabır göstermeyen sisteme karşı dik duruş sergileyememesi sarı-yeşillilerin bugün yaşadığı sorunların en tepe noktasında bulunuyor.

 AĞLAMA YERİ DEĞİL

 

Başkanlık koltuğuna oturmadan önce kulübün şartlarını iyi bildiğini dile getiren ancak başkan seçildikten sonra her fırsatta ‘enkaz edebiyatı’ yapan Fethi Şimşek’ taraftarlar büyük tepki gösteriyor. Her yıl şampiyonluk” vaadiyle yola çıkmasına karşın, gelinen noktada Şimşek’in bu vaadi de taraftarlarca inandırıcı bulunmazken, “Şanlıurfaspor ağlama yeri değil” diyerek, sitemlerini dile getiriyorlar.

 YÖNETİM BÖLÜNDÜ

Acıların takımı olan Şanlıurfaspor’da taraftar isyan noktasına geldi. Başkan Fethi Şimşek’in birbiri ardına yaptığı çelişkilerle dolu açıklamaları, taraftarları şaşkına çevirdi. Taraftarlar “Şanlıurfaspor’un yaşadığı acı dolu bu günlerin nedenlerini araştırmak yerine, Fethi Şimşek hala kendi bildiğini okumakta Yönetim, kendi içinde Şanlıurfa ve İstanbul kanadı diye bölünmüş. Başkan’ın kulüp adına attığı adımlardan yöneticilerinin hiç birinin haberinin olmaması, huzursuzluğun bir başka nedeni olarak bizlere yansımaktadır” ifadelerini kullandılar.

KULÜP AYAĞA KALKMALI

“Göreve gelirken bütünlükten söz eden Başkan Şimşek’in tek adamlık yolunda ilerliyor” diyen taraftarlar, “Bu gidişat erken kongre tartışmalarını başlattı. Şimşek ve ekibi umutlara çare olacak gibi görünmüyor. Yaşanan bu olumsuzluklar, biz taraftarları umutsuzluğa sürüklemekte. Çünkü acil tedbirler alıp kulübün ayağa kalkması gerekirken, Başkan Şimşek bizlere hala umut tacirliği yapmakta” sözleri ile tepkilerini dile getirdiler.

 YİNE HAYAL KIRIKLIKLARI OLDU

Şanlıurfaspor 2015-2016 sezonuna sportif direktör Zafer Tüzün ve Teknik Direktör Engin Korukır ile başladı. Birkaç başarısız maçtan sonra her iki teknik adam gönderildi. Bunların yerine birkaç maça Hüseyin Dağ’ın teknik direktörlüğünde çıktı. Urfaspor Dağ’dan da umduğunu bulamayınca Futbolcu olduğu dönemde dünya futboluna mal olmuş ünlü teknik direktör Tugay Kerimoğlu ile anlaştı…Tugay’ın gelmesi ile Şanlıurfaspor taraftarında umutlar yeniden yeşerdi. Ne yazık ki birkaç maç sonra yine hayal kırıklıkları oldu. Araya, ligin devre arası girdi. Devre arasında nerdeyse yeni bir Urfaspor kuruldu. Futbolcularının birçoğunu gönderildi. Yeni yeni futbolcularla yeni bir takım kuruldu. ama bir türlü istenilen başarı sağlanamadı. Taraftarların yüzü gülmedi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!