olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Kupa’da tek hedef galibiyet

Kupa’da tek hedef galibiyet
Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası 2’nci maçında komşu takımı Gaziantepspor’a konuk olacak.

Haber: Mehmet Kaması

Ziraat Türkiye Kupası  2’nci maçında Gaziantepspor’a Perşembe günü konuk olacak olan Şanlıurfaspor’un tek hedefi galibiyet. İlk maçında kendi seyircisi önünde 2. Lig takımından Kırklarelispor’u farklı galibiyetle yenen Şanlıufaspor, Kemal Kılıç yönetimindeki ilk Ziraat Türkiye Kupası maçında galip gelmek istiyor.

Grupta lider konumda

Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda bulunan Şanlıurfaspor grupta iki tane süper lig ekibi olmasına rağmen ilk maçlar sonucunda grupta lider konumunda. İlk maçında Kırklarelispor’u konuk eden Şanlıurfaspor 90 dakika boyunca rakibine top göstermeyip maçı teknik direktörsüz bir şekilde 4-1’lik farklı bir skor ile yenip gruptaki diğer rakiplerine göz dağı verdi.

Antep darma duman

Şanlıurfaspor ile Ziraat Türkiye Kupasında aynı grupta yer alan Gaziantepspor ise sancılı dönemler yaşıyor. Ligde 5 hafta Ziraat Türkiye Kupasında ise 1 haftadır galibiyet yüzü göremiyen Gaziantepspor son 6 maçında puan yüzü göremedi. Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında deplasmanda Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Osmanlıspor ile karşılaştı. İlk maçında Osmanlıspor’a 2-1’lik skor ile yenilen Gaziantepspor kendi evinde Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçında grupta lider durumda olan Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Kendi seyircisi önünde olmanın avantajını fırsata çevirmek isteyen Gaziantepspor ise Şanlıurfaspor’u yenip üzerindeki ölü toprağı atıp gruptan çıkma yolunda avantajlı duruma gelmek istiyor.

Kemal Kılıç fırtınası devam edecek mi?

2016-2017 sezonu başında Ünal Karaman ile anlaşan Şanlıurfaspor Denizlispor mağlubiyeti sonrası Ünal Karamanın istifası ile boş kalan teknik koltuğa Kemal Kılıç ile 1,5 yıllık imza ile anlaştı. Kemal Kılıç daha önce Şanlıurfaspor’u ikinci ligden TFF 1. Lig’e çıkaran teknik direktör konumunda yer alıyordu. Ünal Karaman’ın istifası sonrası göreve getirilen Kemal Kılıç ligde çıktığı Altınorduspor ve Balıkesirspor’dan 4 puan almayı bildi. Kemal Kılıç göreve başladıktan sonra Şanlıurfaspor ilk kez bir maçta 3 farklı galibiyet elde etti. Bu Perşembe günü ise Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçında Gaziantepspor’a konuk olacak olan Şanlıurfaspor Kemal Kılıç yönetiminde bu sezon 3’ncü maçına çıkacak. Kötü bir sezon geçiren Gaziantepspor karşısında galibiyet arıyacak olan Şanlıurfaspor Kemal Kılıç ile yükleşini devam etmek istiyor.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!