olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

“Konuşacaksanız bunu konuşun…”

“Konuşacaksanız bunu konuşun…”
Şanlıurfaspor‘da bir süre hocalık yapan takımın eski kalecilerinden Mutlu Yılmaz, sosyal medyadan kendisine yöneltilen eleştirilere aynı tondan yanıt verdi. Mutlu, 'Mehmet Yılmaz'ın tekrar teklifiyle geri geldim. Ben bu takımın hocası değildim, Ahmet Yıldırım’dı, Ona 20 günde verilen 100 binler konuşulsun' dedi.

(İsmet AĞCA-Özel Haber/Şanlıurfa OLAY)

İşte eleştiri dozajındaki o sorular ve Mutlu Yılmaz‘ın yanıtları

Ömer Cantoprak: Mutlu hocam, bir kaç defa İstifa ettim dediniz yine birkaç defa geri geldiniz. Ha dedim ha demedim gibi. Merak ediyorum. Yöneticiler diyor Mutlu hoca kendi kendine gidip geliyor. Onu da geçtim. Bu takıma ne katkı sundunuz.1-Kondisyon yok 2- Bu takım 17 maçta sadece 3 gol attı sadece bir beraberlik aldı.4-Hep yönetimi yani başkanı suçladınız, yönetim sahip çıkmıyor dediniz. Su yok dediniz. Peki Büyükşehir bugüne kadar hep malzeme gönderdi. Hep yok diyorsunuz?.5-Siz bu kulüpte hem hoca hem yönetici oldunuz. Hoca olmanız için kim size teklif sundu?. Zaten İhsan hoca vardı.6-Sözleşme yaptınız mı? Ki yapmamış olsanız takımın başında çıkamazsınız. Sözleşmenize kim imza attı? Ayda kulüp size ne kadar borçlanıyor? Eski yöneticilerden bir ismi lazım değil. Sizin torpille alt yapı topçuları oynattığınızı iddia ediyor. Velhasılı kelam kulübün başı g.tü belli değil. Allah iyi etsin. Ne Cevap vereceksiniz. Ayda ne kadar aldığınızı kamuoyuna açıklayın .Eğer para alamıyorsanız noterden alacaklarımdan caz geçtim deyin.İbraname gönderin.Ya da para mı aldım deyin bağış makbuzu alın paylaşın herkes bilsin. Sende zan altında kalma denedi dene.

Mutlu Yılmaz: Urfaspor son beş ayda yaşamışsa Allah'ın sayesinde benim sayemde yaşamıştır. Şimdi Urfaspor’u kurtarma operasyonu başlamıştır. Menfaatsiz, maddi kazanç gözetmeksizin Urfaspor’un yaşaması için mücadele ettim. Urfaspor’a bu zor süreçte su dahi almayan insanların ne Urfaspor’u ne de Mutlu Yılmaz'ı eleştirmeye hakları yoktur

Evet yöneticilikten istifa ettim. Sayın Mehmet Yılmaz'ın tekrar teklifiyle geri geldim. Ben bu takımın hocası değildim, Ahmet Yıldırım’dı, Ona 20 günde verilen 100 binler konuşulsun. İki maçta takımın başında sahaya çıkmadan gitti. Afyon maçı haftası İhsan hocamız geldi. İhsan hoca da haklı sebeplerinden dolayı Manisa maçından sonra görevden ayrıldı. Hoca arayışı varken benim sahaya inme mecburiyetim doğdu. Bana yönetim görevi tevdi etmediyse neden 13 maç takımın başında kaldım?Urfaspor’dan hiç bir alacağım yoktur. İbranamem de kulüpte mevcuttur.

Mutlu Yılmaz bu takımı yaşatma mücadelesi vermiştir. Skor anlamında elbetteki başarısız sonuçlar aldık. 29 tane futbolcum var hepsi de oynadı. Oynamayan oyuncum yok. Torpille kimi oynatmışım? Bu çocuklar altyapıdan gelip 2 ligde oynuyorlar. Belediyemiz bizlere kuru gıda yardımında bulundu. Otobüs kiraladı ve son iki deplasman masrafımızı karşıladılar. Burada takdir edilecekken eleştirmek çok kolay. Beş ayda hangi yönetici hangi görevli Mutlu Yılmaz'a bir lira verdim diyorsa gelsin desin.. Mutlu Yılmaz beş ayda 11 bin lira cebinden harcamış.. Sözleşmeye kim imza atmışsa imzası mukavelede vardır, trilyonların çöpe gittiği bir Urfaspor‘u yaşatmaya çalışan, herşeyiyle kendini Urfa gençliğine adayan birine vurmak çok kolay. Ben her zaman yönetimin arkasında durdum. Mutlu Yılmaz görevi üstlenmeseydi, ne sen ne ben, ne de başkası kapanan Urfaspor’u konuşmazdı. Bugün bu kayyum heyeti atanmışsa yine Mutlu Yılmaz'ın Urfaspor'un kapanmaması için vermiş olduğu mücadeledendir. İki sakat futbolcumuzun ameliyat masrafları uzun uğraşılarım sonucu Belediye tarafından üstlenildi. Mutlu Yılmaz'ın mukavele karşısı alacağı para yoktur. Notere gerek yok ibranemem de kulüptedir. Kulübe kim bir bardak su getirmişse gelip hesap sorar.''

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!