olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Kayseri’de şampiyonluk şarkısını söyleyeceğiz

Kayseri’de şampiyonluk şarkısını söyleyeceğiz
Şanlıurfaspor Teknik Patronu Cihat Arslan, “Kayseri'ye kazanmak için gideceğiz. Kazanırsak o zaman farklı şarkılar söylemeye başlarız” dedi.

Selehattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

Cihat Arslan, TRT’de yayınlanan Hedef Süper Lig programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğu herkesten çok istediğini ifade eden Aslan, “Şampiyonluk bize gurur verir” diye konuştu.

İşte Cihat Arslan’ın o açıklamaları;

 Kendi çocuğuma futbol oyna diyemiyorum:Alt yapıdaki hoca bin lirayla geçiniyor. 1 sene yukarıda hoca olsa 10 senesi kurtulur. Alt yapıya önem vermek lazım.Çocukların eğitim ve spor hayatını ayrıştırmazsak altyapıda sorunlarımızı çözebiliriz. Kendi çocuğuma futbol oyna diyemiyorum.Fatih Hoca başımızın tacı. Türk futbolunda çığır açan hocadır. Ancak seminerde başka hocalar da çıkıp konuşabilirdi.

 Hocalar çok uzun süre maaş alamıyorlar:2 sene sonra Türkiye'nin santraforu kim olacak belli değil. Almanya'da Hollanda'da bu bellidir.Bir nesil 10 senede yetişiyor. Biz aldığımız kararları 6 ay sonra değiştiriyoruz.Aldığımız kararlar anlık. Kişilerin verdiği kararla Türk futbolu bir yere gelmeyecek. Paylaşımcı kararlar alınmalı.Alt yapıda hocalar çok uzun süre maaş alamıyorlar. Kulüplerin mali yapısını düzeltmedikten sonra yabancı sayısı önemli değil.Yabancı oyuncular Türkiye'yi sadece İstanbul'dan ibaret zannediyorlar. Anadolu'dan haberleri yok.

 Şampiyonluk bize gurur verir:Kayserispor, Antalyaspor, Osmanlıspor ile kadrolara ve bütçelere bakıldığında yarışamamamız lazım.Ama önemli olan bütçe değil. İlk yarıya baktığımız zaman 26 puanın üzeri bizim için başarı demiştik. 27 puan topladık ama 32-33 puan da alabilirdik.İlk yarıda aldığımız 27 puanı başarı olarak görüyorum.Takımın başındayım ve şampiyonluğu herkesten çok isterim. Şampiyonluk bize gurur verir.

 Elmander’i alıştırırız:Elmander gelsin biz onu alıştırırız takıma. Alışma problemi olmaz.1 tane oyuncuyla Şanlıurfaspor şampiyon olmaz.. Önemli olan 24 oyuncudan alınan katkıdır.Sercan Kaya ile prensipte anlaşıldı ancak daha sonra Hikmet Hoca'nın onun yerine istediği oyuncu alınamadığında vazgeçildi.Şanlıurfaspor marka değerini yükseltti. Bundan sonraki hedef daha da ileri giderek takımı Süper Lig'e taşımak.

 Kayseri'ye kazanmak için gideceğiz:Bu bir organizasyon işi. Takımdaki bütün taşların oturması lazım. Aksi takdirde santraforlardan da yeteri katkıyı alamazsınız.Kayseri'ye kazanmak için gideceğiz. Kazanırsak o zaman farklı şarkılar söylemeye başlarız.Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Çok fazla birbirine yakın kalitede takım var.Sadece Cihat Hoca şampiyon yapacak söylemi çok popülist olur. Şampiyonluk için birlikte hareket etmek lazım.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!