olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Karaköprü Belediyespor 2 Adıyaman 1954 Spor 0

BAL 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor, lider Adıyaman 1954 Spor’u 2-0 yenerek, puan farkını kapattı.

Bölgesel Amatör Ligi 2.Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin 18’inci haftasında kendi evinde ve kendi seyircisi önünde lider Adıyaman 1954 ile karşı karşıya geldi. Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren maçta Karaköprü temsilcisi rakibini 2-0 yendi ve zirvenin yeni sahibi oldu.

MAÇTA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ…

Haftalar öncesinden konuşulmaya başlanan ve ligin en önemli maçı olarak nitelendirilen karşılaşmada taraftarların ilgisi yoğun oldu. Yaklaşık 4 bin taraftarın izlediği maçta yoğun güvenlik önlemi alındı. Kritik karşılaşmada ise saha içinde ve dışında olmak üzere 300’e aşkın polis görev yaptı. Zaman zaman taşkınlıklara neden olan maçta polis olayları sakinleştirmek için yoğun çaba sarf etti. Bunun yanı sıra maçtan sonra polisler Adıyaman takımını ve taraftarını üzün süre statta bekleterek Karaköprü taraftarının dağılmasını bekledi.

İLK YARI TARAFLAR BİRBİRİNİ TARTTI

Maça iki ekipte hızlı ve daha atak başladı. Ancak ilerleyen dakikalarda ev sahibi Karaköprü Belediyespor oyundan koptu ve Adıyaman temsilcisi oyuna ağırlığını koymaya başladı. Adıyaman birkaç pozisyonda Karaköprü kalesine tehlikeli gelse de başarılı file bekçisi Doğan Cankurtaran Adıyaman golcülerine gol izni vermedi. İlk yarının kalan dakikalarında iki takımda gol bulamayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

KARAKÖPRÜ İKİNCİ YARI COŞTU

İkinci yarı başlarken sahaya bambaşka bir Karaköprü Belediyespor çıktı. Dakikalar 50’yi gösterirken Kırmızı Siyahlılar rakibine kısaca sahayı dar etmeye başladı. Karaköprü temsilcisi birkaç kez net gol pozisyonu yakalasa da skor tabelasını değiştirecek golü bir türlü bulamadı. Öte yandan ikinci yarıda oyuncular arasında ikili diyaloglar oldu ve oyun zaman zaman durmaya başladı. Dakikalar 87’i gösterirken Karaköprü taraftarını ayağa kaldıran gol geldi. Topu ceza sahası içinde topu ayağında bulan Muhammet Kurt meşin yuvarlağa gönderdi ve Karaköprü’yü öne geçirdi. 90 dakikanın sonundan oyunun çok durmasından dolayı dördüncü hakem maça 12 dakika ilave etti. 90+8’de oyuna sonradan giren Semih Ekmen orta sahada toplu buluştu. Kaleciyi önde yakalayan genç oyuncu attığı şık golle takımını 2-0 öne geçirdi. Semih’in attığı gol maçında sonucunu belirledi. Karaköprü zorlu Adıyaman maçından 2-0 galip ayrıldı ve grupta şampiyonluk adına önemli bir avantaj yakalamış oldu.

KARTLAR HAVADA UÇUŞTU…

Zaman zaman sertleşen ve ikili diyalogların sıklaştığı maçta sarı ve kırmızı kartlar havada uçuştu. Adıyaman cephesinden 2 kişi sarı kart görürken, Karaköprü ekibinden ise 2 kişi sarı kart ile cezalandırıldı.  Maçın normal süresinin bitimine 1 dakika kala Karaköprü ekibinden bir kışı rakibine yaptığı hareketten dolayı kırmızı kart gördü. Maçın uzatma dakikalarında yedek kulübesinde Ali Mesut oyuna ikinci topu attığı gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Öte yandan Karaköprü Belediyespor teknik patronu Bedih Şahapoğlu hakeme itirazlarından dolayı tribüne gönderildi. Kritik maçtan 3 puan alan oyuncular sevinçlerini taraftarlarıyla kutlayıp, saha ortasına Karaköprü Belediyespor bayrağı dikti. Öte yandan Karaköprü Belediyespor ligin 19’uncu haftasında deplasmanda Araban Belediyespor ile karşılaşacak.

Karaköprü Belediyespor’un 87’inci dakikada Muhammed’le kazandığı golden sonra iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.

Maç bitmek üzereyken uzatma dakikalarında Semih Adıyaman 1954spor defansındaki hatayı iyi değerlendirerek, Karaköprü Belediyespor’u 2-0 öne geçirdi ve maç bu sonuçla kapandı.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!