olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

"Kar tanesi nar tanesi" büyüledi

"Kar tanesi nar tanesi" büyüledi
Karaköprü Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan “Kar Tanesi Nar Tanesi” adlı müzikal tiyatro gösterisi sanat severler tarafından büyük beğeni topladı ve ayakta alkışlandı.

Karaköprü Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yönetmenliğini Bilal Bebe’nin yaptığı “Kar Tanesi Nar Tanesi” adlı müzikal tiyatro oyunu sanatseverler tarafından büyük beğeni aldı. Sosyal kültürel konuların alındığı ve sosyal mesajların verildiği müzikal tiyatro gösterimi sanatseverleri hem duygulandırırken hem de günümüze dair örnekler verdi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi ve Konferans salonunda sahnelenen müzikal tiyatro gösterimine, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik eşi Ebru Şenlik, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve Şanlıurfa’nın birçok kesiminden akın akın oyunu izlemeye gelen tiyatro severler katıldı. “Kar Tanesi Nar Tanesi” adlı müzikal tiyatro gösterimi öncelikle Malatya’da yaşanan elim uçak kazasında yaşamını yitiren 4 şehit asker için saygı duruşu ile başladı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “KONSERVATUAR KURMA ÇALIŞMAMIZ VAR”

Müzikal Tiyatro gösteriminin açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyesi olarak gençlere, sanata ve kültüre önem verdiklerini belirterek, “Karaköprü Belediyesi olarak gençlere sanata kültüre önem veriyoruz. Bu çerçevede Belediyemiz bir tiyatro ekibi kurdu. İkinci oyununu sergileyecek. Belediye olarak aynı zamanda konservatuar kurma çalışmamız var. Amacımız Karaköprü’nün özünde Şanlıurfa’nın kendi değerinden böyle güzel eğitmenlerimizin desteği ile güzel gençleri güzel yetenekleri toplumumuza kazandırmak ve hepinizi o anlamda mutlu kılmaktır” dedi. Başkan Çiftçi, yoğun katılımdan dolayı Karaköprü halkına, 3000 bin kişilik konferans salonun yer aldığı Kültür Merkezimizin temelini atacaklarının müjdesini verdi. Başkan Çiftçi’nin konuşmalarının ardından müzikal tiyatro gösterimine geçildi. Yaşları 10 ila 50 arasında olan oyuncular, profesyonel oyunculara taş çıkartırcasına oyunlarını sahnelediler. Tiyatro severler müzikali büyük bir coşku ve beğeni ile izlerken, her gösterim sonunda ayağa fırlayarak oyuncuları alkış yağmuruna tuttular.

Müzikal tiyatro gösteriminin son bölümünde sahneye çıkan halk oyunları ekibi sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatarak halayda bulunan ekip başı gösterim sırasında göğsünden çıkarttığı Türk bayrağını öpüp başına koyarak Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye verdi. Yapılan bu hareket salonu dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı.

 

Müzikal tiyatro gösterimi plaket töreniyle son buldu.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!