olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Kaplan'dan OLAY'a ziyaret

Kaplan'dan OLAY'a ziyaret
22. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, gazetemiz Şanlıurfa OLAY'ı ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Celal Çiftçi ile bir süre sohbet edip, Şanlıurfa siyaseti konusunda fikir alışverişinde bulundu.

4,5 yıllık Milletvekilliği süresince eğitim, sağlık, iskân, enerji, tarım, ulaşım, sosyal, teknoloji, kültür ve turizm ile gençlik ve spor alanında Şanlıurfa'ya hizmetler yaptığını hatırlatan 22. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, “Ben elimden geldiğince seçim bölgem Şanlıurfa ve Suruç ilçesi için çalıştım. 4,5 yıllık milletvekilliğim döneminde bir gün olsun telefonumu kapatmadım. Meclis'ten uzaklaşmadım. Şanlıurfa'dan kopmadım. Meclisimizin tatile girdiği dönemlerde dahi hemşehrilerimle iç içe oldum. Telefonla sıkıntısını iletemeyen, Ankara'ya gelemeyen hemşehrilerimin sorunlarını yerinde öğrenmek için ben onlara gittim. Şanlıurfa'nın uğradığı sıkıntılarda, felaketlerde 24 saati bulmayan zaman dilimlerinde hemşehrilerimin yanında oldum. Elimden gelen gayreti her zaman gösterdim. Şimdide Şanlıurfa'mız, ülkemiz ve milletimiz için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

Sizlerle sohbet etmek benim için önemli
Halen hiç boş durmadığını ve memleketine ve insanlara yardım etme gayreti içersinde olduğunu belirten 22. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan, “Ben boş durmayı sevmeyen biriyim. Gerek Vekillik zamanında ve gerekse sair zamanlarda hep memleketim için, insanların yüklerini hafifletmek, sorunlarına çare bulmak için gayret ettim. Fırsat buldukça da memleketime sık sık geliyorum, dostlarımı, akrabalarımı ziyaret ediyorum. Zaman zaman da sizler gibi gazeteci dostlarımı da ziyaret edip Urfa'da olup bitenler hakkında fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Sizler halkımızın gözü, kulağı, dilisiniz. Olup bitenlerden genellikle haberdarsınız. Onun için sizleri ziyaret etmek, sizlerle sohbet etmek benim için önemli” diye konuştu.

Faydalı olduğuna inanıyoruz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Olay Gazetesi imtiyaz sahibi Celal Çiftçi ise, “Mahmut Kaplan abimizi çok uzun yıllardan beri tanırız. Milletvekilliği sırasında da kendisini yakından takip ederdik. Hem Urfa'mızın ve hemde kendi bölgesi olan Suruç ilçesinin sorunlarını ilgili makamlara iletir, yapılması gereken hizmetler konusunda da çalışmalar yaparak ilgili Bakanlığa ve Genel Müdürlüklerine iletirdi. Aynı zamanda takipçisi de olurdu. Faydalı olduğuna ve her zaman da faydalı olacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Ziyarette, Mahmut Kaplan’dan bir çok konuda destek isteyen Irak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdulbasit Muhammet Fethi ve eşi hazır bulundu. 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!