olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Kanoda Bozovalı Gençlerden Büyük Başarı

Kanoda Bozovalı Gençlerden Büyük Başarı
Eskişehir düzenlenen Türkiye Kano Şampiyonasında ilimizi temsil eden Bozova gençleri yarışmalarda derece yapan sporcularımız başarı ile döndüler.

Haber: Mehmet Halhalli

Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığının 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Mini Minikler kategorilerinde K1, K2, K4, C1 ve C2 tekne sınıflarında yapılan Türkiye Şampiyonası yarışlarında 13 ilden, 25 farklı kulübün toplam 213 sporcusu madalya mücadelesi verdi.

8-10 Eylül 2017 tarihlerinde Eskişehir İlinde düzenlenen Türkiye Kano Şampiyonasına Bozova’dan katılıp Şanlıurfa’yı temsil eden sporcular başarı ile döndüler.

Farklı Kategorilerde derece yaptılar

8 Eylül 2017 Cuma günü 1000 metre yarışlarında C1 Genç Erkeklerde Hasan Tel final yarışarak Türkiye beşincisi oldu. Diğer sporcular yâri final yarıştılar.

9 Eylül 2017 Cumartesi günü 500 m yarışları yapıldı. K2 Genç Erkeklerde Yusuf Ercan ve Yusuf Can Ercan’dan oluşan Bozova Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü oldu.

Yine K4 Büyük Erkeklerde Murat Zeki Güçlü, Mustafa Köroğlu, Abdurrahman Demir ve Sabri Altındağ dan oluşan 75.Yıl MTAL GSK takımı Türkiye üçüncüsü oldu.

C1 de Hasan Tel Türkiye altıncısı, K1 Mini Miniklerde Ali Kemal Sarar Türkiye dördüncüsü, K1 Mini Minik Kızlarda Elif Rania Çiftçi Türkiye yedincisi oldular.

10 Eylül 2017 Pazar günü yapılan 200 metre yarışlarında K2 Genç Erkeklerde Yusuf Ercan ve Yusuf Can Ercan oluşan Bozova Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye üçüncüsü oldu.

K1 Mini Miniklerde Ali Kemal Sarar Türkiye Beşincisi, K1 Mini Minik Kızlarda Elif Rania Çiftçi Türkiye yedincisi oldular.

Başarının gelmesinde önemli rol oynadılar

Bozova Gençlik ve Spor Kulübü Kano yarışlarında emeği geçen kişi ve kurumlara ayrıca teşekkür etti. Bozova Gençlik ve Spor Kulübünden yapılan açıklamada, “Gençlerimizin Türkiye Kano Şampiyonasına katılımında desteklerini esirgemeyen Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın Zekeriye Göker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Hakan Keşküş, büyük emek sarf eden antrenörlerimiz Murat Zeki Güçlü, Abdurrahman Demir, Sabri Altundağ, Mustafa Köroğlu, Adem Vuran'a, 75.Yıl MTAL Müdürü Ali Çelik'e, Eskişehirde her konuda ilgi ve alakasını eksiltmeyen Kano Federasyonu Başkanı Sayın Alper Cavit Kabakçı'ya ve ekibine teşekkür ediyoruz.”denildi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!