olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

İşte Şanlıurfaspor'un borcu

İşte Şanlıurfaspor'un borcu
Merakla beklenen Şanlıurfaspor kongresi dün yapıldı.Oldukça gergin geçen ve tek liste halinde yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Emin Yetim güven tazeledi. Kongrede okunan raporlarda 60 milyon TL ile alınan borcun 32 milyona düşürüldüğü belirtildi. Borcun çoğunun ise eski yöneticilerin alacağı olduğu öğrenildi.

AZİZ ÇİFTÇİ/ŞANLIURFA OLAY

DELEGELER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Şanlıurfa Mozaik Alışveriş Merkezi konferans salonunda sabah başlayan kongreye delegeler yoğun ilgi gösterdi. Yeterli sayının sağlandığı kongreye Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Eyyübiye Belediye Başkanı ve Urfaspor Fahri Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, diğer protokol ve üyeler katıldı.Denetçi raporların ibrası ve mali kongre için Ahmet Nacak başkanlığında divan kurulu oluşturuldu.

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ

Divan kurulu üyeleri de Mehmet Nur Şahin ve İbrahim Halil Karadağ oldu.Divan kurulu oluşumu, faaliyet raporunun okunması dilek ve temenni konuşmalarının ardından kongreye ara verildi. Genel kurul 13.30 devam etti.  Kongrede daha sonra tek liste ile seçime gidildi. Emin Yetim başkanlığında hazırlanan yönetim listesi oyların çoğunluğu ile kabul edildi.Böylece Emin Yetim tekrar Urfaspor’un başkanı oldu.

İŞTE YENİ YÖNETİMDEKİ İSİMLER

2.ligde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor da bu sezon takımı yönetecek olan yeni yönetimde fazla değişiklik olmadığı görüldü.  Emin Yetim başkanlığında ki yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor. Emin Yetim,Ahmet Ekinci,Ömer Kapaklı,Celâl Yıldız, Ahmet Kaplan,İsmail Güven, Reşit Yıldız, İbrahim Kubat,Cihan Canbeyli,Yunus Emre Aksu,Hasan Kaya,Reşat Toprak, Mehmet Büyükfırat,Ahmet Bulut ve Giray küçük 

Bakan Çelik ile otelde neyin pazarlığı yapıldı?

Şanlıurfaspor eski yöneticisi, Mehmet Cafer’ın açıklamaları kongrede gerginliğe yol açtı.Takımda siyasetin hakim olduğunu belirten Kulübün eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Cafer, “Şanlıurfaspor'a siyasetin 5 yılda 150 trilyon gideri var. 50 trilyon federasyon ve reklam geliri. 100 trilyon da Urfa'da Valilikten belediyelerden kamunun malından Şanlıurfaspor'a para aktarıldı. Bunun hovardaca kimsenin harcamaya hakkı yok. 150 trilyon heba edildi ve takımımız küme düştü. Mehmet bey, (Mehmet Ekinci) saat sabah 4'lere kadar Faruk Çelik ve Fethi Şimşek'le pazarlıklarınızı biliyoruz. Malesef siyaset sporun içine girdi " dedi.Mehmet Cafer'in ardından söz alan Mehmet Ekinci otelde Bakan Çelik ile buluşma iddialarını reddetti. Takımın zor durumda olduğunu bu yüzden takıma sahip çıktıklarını belirten Ekinci eski yönetici borçları hariç 7,5 milyon civarında bir borcun olduğunu ifade etti.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!