olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

İşte muhtemel 11

İşte muhtemel 11
Zirve mücadelesini sürdürmek isteyen Şanlıurfaspor, bu akşam ya tamam ya devam niteliğindeki bir maça çıkıyor.Kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak olan Osman Özköylü ve ögrencileri, zorlu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmayı istiyor...

Aziz Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

 GEÇEN hafta deplasmanda Orduspor’u 5-0 yenen ceylanlar, bu akşam GAP Arena’da çok kritik bir maça çıkıyor.Play Off hedeflerini sürdürmek isteyen Osman Özköylü ve ögrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet almaya kilitlendi.Saat 19’00’da başlayacak olan Güneydoğu derbisi iki takım için de kritik viraj…   Teknik direktör Osman Özköylü, hafta boyunca antrenmanlarda rakibi hakkında analizler yaptı. Rakibin artı ve eksi yönlerini takımına anlatan Arslan, oyuncularına sahada yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.

 Gözler Abdulkadir’de olacak

Hazırlıklarını tamamlayan ceylanlarda sakat Abdulkadir Özdemir dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Hafta başından beri Antep’i  analiz eden Teknik Patron Osman Özköylü,rakibini golcüsü Abdulkadir ve Zenke ile yıkmayı planlıyor. Geçen hafta Orduspor’a 2 gol atan Abdulkadir Özgen, zorlu karşılaşmada Özköylü’nün gol silahlarından biri olacak.

 Şanlıurfaspor, Özköylü ile kaybetmedi

Öte yandan Şanlıurfaspor, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde yenilgi yüzü görmedi.Güneydoğu temsilcisinde, teknik direktör Cihat Arslan ile 19. hafta kaybedilen Antalyaspor maçının ardından göreve Osman Özköylü getirildi.İlk maçına deplasmanda Elazığspor karşısında çıkan Özköylü, oyuncularının 9 kişi kalmasına rağmen maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Daha sonra Karşıyaka ile seyircisi önünde mücadele eden Şanlıurfaspor, karşılaşmada uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 galip geldi ardından Osmanlıspor ile de sahasında 1-1 berabere kaldı.Son olarak deplasmanda Orduspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Ceylanlar, Özköylü yönetimindeki 4 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak 8 puan topladı.

 Muhtemel 11-Şanlıurfaspor

Fevzi Elmas

Hüseyin Tok

Onur Akbay

Ekrem Dağ

Hakan Arslan

Kubilay Sönmez

Rodrıgo Alvaro Tello

Kenan Karışık

Simon Zenke

Youssef Yeşilmen

Abdulkadir Özgen

 

Muhtemel 11-Gaziantep BBŞ

Atilla Özmen

 Josef Çınar

 Deumi

Ben Yahia

Ali Tandoğan

 Mahmut Temür

 Köksal Yedek

 Alanzinho

Salih Sefercik

 Ufuk Budak

Ergin Keleş

 

3 galibiyet,3 mağlubiyet

PTT 1. Lig'de Cuma günü Güneydoğu derbisi  heyecanı yaşanacak. Play Off hedefi olan Şanlıurfaspor, kendi sahasında alt sıralardan kurtulmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak.Zorlu karşılaşma Güneydoğu Derbisi özelliği taşıyor ve iki takım arasında yıllara yayılmış bir rekabet söz konusu.

İki takım şuana kadar 10 kez karşı karşıya geldi.Şanlıurfaspor,10 maçta 3 galibiyet alırken rakibine 3 kez mağlup oldu.İki takım en son bu sezon 24 Ekim’de Gaziantep’te kozlarını paylaştı.Zorlu maçta Şanlıurfaspor, rakibini Youssef Yeşilmen’in attığı gol ile 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.Ceylanlar, 10 maçta rakip kaleye 12 gol atarken, kendi kalesinde ise 12 gol gördü.Öte yandan iki takım’ın son oynadığı 4  maç 1-0 olarak tamamlandı.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!