olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

İşte muhtemel 11

İşte muhtemel 11
PTT 1.Lig'de 28 puanla 5 sırada bulunan Şanlıurfaspor, bu akşam çok zor bir maça çıkıyor.Kendi evinde Antalya’yı ağırlayacak olan ceylanlar,zorlu karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor.

Selehattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAY

 GEÇEN hafta deplasmanda Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor, bu akşam çok önemli bir maça  çıkıyor.Lig’de şampiyonluk iddiasını sürdüren Antalyaspor’u GAP Arena’da ağırlayacak olan ceylanlar, zorlu karşılaşmasından galip ayrılıp zirve yarışını sürdürmek istiyor.Hazırlıklarını tamamlayan ceylanlarda sakat Ekrem Dağ,  Abdulkadir Özdemir, Kaleci Bora ve ameliyat olan Youssef Yeşilmen dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

 90 dakika boyunca savaşın

Teknik direktör Cihat Arslan, antrenmanlarda rakibi hakkında analizler yaptı. Rakibin artı ve eksi yönlerini takımına anlatan Arslan, oyuncularına sahada yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu. Teknik Patron Cihat Arslan,maç öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda, “Bu zorlu karşılaşmayı kazanıp yeni bir sayfa açalım. Zirve için bu maç çok önemli. Size güvenimiz tam.Taraftarlarımız önünde bu maçı kazanmamız gerekiyor.Çıkın sahaya aslanlar gibi 90 dakika boyunca savaşın” dedi.

 Rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz etti

TEKNİK Direktör Cihat Arslan, yönetimindeki sarı-yeşilliler, Antalya maçının hazırlıklarını tamamladı. Arslan, günlerdir rakibini en ince ayrıntısına kadar analiz etti. Yardımcılarıyla birlikte rakibini çökertecek planı oluşturmaya çalıştı Tecrübeli teknik adam, rakibini devirmek için kullanacağı oyun şablonunu belirledi. Cihat Arslan hücumda kanatları çok daha fazla kullanmayı planlıyor. Özellikle kanat bindirmeleri üzerinde duran tecrübeli çalıştırıcı, ceza sahasında forvetleri daha fazla topla buluşturmaları gerektiğini düşünüyor.

 İlk golü biz atalım

Teknik Direktör Cihat Arslan mutlak galibiyet için çıkacağı maçta Antalya’yı 4-3-2-1 taktiği ile avlamayı planlıyor. Zorlu karşılaşma maçı için öğrencilerinden sabırlı olmalarını ve rakibinin oyununu bozmalarını istedi. Futbolcularıyla ile sık sık toplantılar yapan Tecrübeli hocanın, “Sabırlı oynayarak rakibin hata yapmasını bekleyelim. Ne olursa olsun ilk golü biz atalım” diyerek zaferin şifrelerini verdiği belirtildi. Arslan'ın özellikle forvet oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Haftayı bu mücadeleye kafa yoran Arslan, orta sahayı kalabalık tutup rakibini golcüsü Abdulkadir ve Adiloviç ile vuracak…

 Muhtemel 11  /Şanlıurfaspor

Fevzi Elmas

Hüseyin Tok

Veli Kızılkya

Göksu Alhas

Onur Akbay

Kenan Karışık

Kubilay Sönmez

Rodrıgo Alvaro Tello

Volkan Okumak

Simon Zenke

Abdulkadir Özgen

  

Muhtemel 11  /Antalyaspor

Fornezzi

Can Arat

Mehmet Sedef

Zeki Yıldırım

Sakıp Aytaç

Sezer Badur

Adem Alkaşi

Erman Kılıç

Emrah Başsan

Gökhan Karadeniz

Ahmet Aras

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!