olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

İş insanı Günak'tan 30 Ağustos mesajı

İş insanı Günak'tan 30 Ağustos mesajı
Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Günak, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

İş insanı Günak mesajında, "Kurtuluş savaşında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün  öncülüğünde nasıl zafer kazandıysak, bugün Doğu Akdeniz'den ülkemizi dışlamaya çalışan, ’Mavi Vatan'daki haklarımızı gasp etmeye yeltenen dış mihraplara karşı dik duran Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yine aynı başarıyı gösterecek bir Türkiye olduğunu tüm dünya görecektir. " dedi. 

İş insanı Günak mesajında, " Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin bu vatan uğruna yaptıklarını sadece biz değil , bizden sonra gelen nesiller  ve onlardan sonra gelen nesiller de unutmayacaktır " dedi. 

İş insanı siyasetçi Mehmet Günak,30 Ağustos Zafer Bayramı 98'inci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

İş insanı Günak mesajında , "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün  öncülüğünde başlatılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin ve kalıcı bir zafere ulaşmıştır . Ulusumuzun bayrağını özgürce göklerde dalgalandıran ve bağımsızlığımızı perçinleyen Şeref ve kahramanlık günümüz olan 30 Ağustos Zaferinin 98. yıldönümünü  birlik ve beraberlik içerisinde milletçe coşkuyla kutluyoruz.  Milletimizin hürriyet ve bağımsızlık yolundaki inancını, iradesini ve kararlılığını tüm Dünya’ya ilan ettiği bu anlamlı zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli mihenk taşlarından biridir. 30 Ağustos Zaferi, toprakları işgal altında olan milletimize kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hakimiyeti müjdelerken, Türk Milleti de, hürriyetinden vazgeçemeyeceğini, Türk bayrağının göklerden indirilemeyeceğini bütün dünyaya ispatlamıştır . Kurtuluş savaşında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün  öncülüğünde nasıl zafer kazandıysak, bugün Doğu Akdeniz'den ülkemizi dışlamaya çalışan, ’Mavi Vatan'daki haklarımızı gasp etmeye yeltenen dış mihraplara karşı dik duran Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yine aynı başarıyı gösterecek bir Türkiye olduğunu tüm dünya görecektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin bu vatan uğruna yaptıklarını sadece biz değil , bizden sonra gelen nesiller  ve onlardan sonra gelen nesiller de unutmayacaktır. Kahramanca yurdunu savunan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Şeref ve kahramanlık günümüz olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı en içten duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!