olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

(İLAN) ŞANLIURFA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ EK BİNASI KANTİN İŞLETME İŞİNE AİT KİRALAMA İŞLEMLERİ İHALESİ

(İLAN) ŞANLIURFA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ EK BİNASI KANTİN İŞLETME İŞİNE AİT KİRALAMA İŞLEMLERİ İHALESİ
0

\"\"

Yukarıda bilgileri yazılı taşınmazlar, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi uyarınca Acık Teklif Usulü ile Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 212 Nolu Doktor Odasında 09.02.2016 tarihine tevafuk eden Sahi günü yukarıda belirtilen süreyle kiraya verilecektir.

İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Satın alma (Meteoroloji Cd.Atatürk Mh.Çocuk Hastanesi bitişiği /Şanlıurfa) bedelsiz olarak görülebilir ve 50,00 TL (Ellitürklirası) karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. İhaleye katılacakların;

1) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları,(İkametgâh belgesi veya Nüfus Müdürlüğünden onaylı adres belgesi),

2) Tebligat için Türkiye 'de adres beyanı T.C. Kimlik Numarası,Telefon ve Fax numaraları göstermeleri (isteklilerin yazılı ve imzalı adres beyanı vermeleri,)

3) Gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri,

4) Geçici teminatı yatırmış olmaları (Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmeliğin 26. maddesinde belirtilen, a)Tedavüldeki Türk Parası, b)Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları, c) Hazine Müsteşarlığınca İhraç edilen Devlet İç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler teminat olarak kabul edilecektir.) Nakit olarak yatırılacak geçici teminat bedeli Şanlıurfa Ağız ve Diş sağlığı Merkezimizin Halk Bank A.Ş İpekyol Şubesi TR 12000 1200 1321 0000 60000 03) IBAN nolu hesabına yatırmaları.

5) Sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından alınan Adli Sicil Belgesi.(2016 Yılı) Alınan bu belgede "Adli Sicil Kaydı" veya "Adli Sicil Arşiv Kaydı" var ise o kayıtlara ilişkin mahkeme kararı da eklenecek olup, istekliler hakkında Yüz Kızartıcı Suçlardan (Uyuşturucu kullanmak ya da satmak, yaralamak, cinsel taciz, hırsızlık v.b.) suçlardan dolayı herhangi bir soruşturma ya da kovuşturma varsa değerlendirme dışı bırakılacaktır

6) İlgili Meslek Odasından alınacak ihaleden men yasağı olmadığına dair belge (aslı)

7) Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı (Teknik Şartnamenin 10.f maddesinde istenen) ustalık belgesi.

8) Vergi borcu olmadığına dair yazı (Vergi dairesinden ve en geç ihale tarihinden önceki 10 (on) iş günü içerisinde alınmış olacaktır.)

9) özel hukuk tüzel kişilerinin, yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak, İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi

Odasından ve yahut benzeri mesleki kuruluştan, ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekâletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerinin ise, yukarıdaki (b). (ç) ve (d) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri, şarttır.

10) İstekliler ihale tarih ve saatine kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare ve komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez.Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edilir.

11) İhaleye katılmak için Şartname bedelinin yatırılması zorunlu olup; Şartname bedeli, Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Halk Bank A.Ş İpekyol Şubesi TR 12000 1200 1321 0000 60000 03 IBAN nolu hesaba veya merkezimiz ana bina veznesine yatırılabilecektir

12) İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

13) Her türlü vergi resim harç vb. giderler yükleniciye aittir.

14) İhaleye katılacak olanlar 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 45.maddeleri açık teklif usulü ve sözleşmedeki genel hükümleri ve kantin kiralama işine ait şartnamedeki genel ve özel şartlarıntüm maddelerini önceden okumuş ve aynen kabullenmiş sayılırlar.

15) Bu ihaleye ilişkin bilgiler http:// www.urfadis.sov.tr/ web sayfasından görülebilir.

İLN00233649

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!