olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Hasan Şahin:’’Şanlıurfasporu kimseye bırakmayız’’

https://www.facebook.com/watch/?v=1176345699401402&extid=WhWFuWkyMwXiButq
Şanlıurfalı iş adamı ve Şanlıurfa için birçok çalışma yapan Hasan Şahin basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Hasan Şahin Şanlıurfaspor için her şeyi yapmak için çalıştığı ama birtakım engellerin çıktığını ifade etti.  Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığına aday olan Hasan Şahin, kentteki yetkililerin Urfaspor için adım atmadığını belirterek, bu şekilde devam edilmesi halinde kulübün kurtarılamayacağını açıkladı.
 

Kulüp tesislerinin içler acısı haline gelen Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongrenin ne zaman yapılacağı belirsizliğini korurken kulübe bugüne kadar adaylığını açıklayan Şahin, Urfaspor elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.
 
“BAL’a harcanan para fakirin parası değil mi?”
Şanlıurfaspor’un kendileri için namus meselesi olduğunu ve firmaya teslim edilmesini kabul etmeyeceklerini söyleyen Şahin, “Sizde görüyorsunuz. Son iki ayda kamuoyundan ciddi bir destek aldık, kamuoyunda heyecan var. Şanlıurfaspor bu durumdayken, Şanlıurfaspor’a biri sahip çıktıysa neden teslim etmiyorsunuz? Hasan Şahin’in burada eksiği ne? Madem öyleyse Urfalıların istediği biri varken, neden tanımadığınız birine teslim ediyorsunuz? Sanlıurfalılarda bunu kabul etmez ve takımını da teslim etmez. Sayın Büyükşehir belediye başkanına sesleniyorum. Biz Urfaspor’a 3 milyonu vereceğiz dediniz. Madem öyleyse BAL’da her yıl 3-5 milyon harcanırken o garibanın fakirin parası değil mı? Büyükşehir Balediyespor’a harcanan paralar Urfa’nın parası değil de Karaköprü’ye harcanan para da Urfaspor’a gelince mi öyle? Ben her şeyi burada açıklıyorum. Ben Urfaspor’u yasatmaya gelmişim ve bütün Urfa’nın da bunları duymaya hakkı var. Biz, ben ve yönetici arkadaşlarımız yarın kongre olsa yine adayız. Sayın büyükşehir belediye başkanıma sesleniyorum isterseniz söz verdiğiniz üç milyonu da vermeyin. Ben şeref namus sözü veriyorum bunu da biz karşılayacağız. Sanlıurfaspor namusumuzdur biz namusumuzu kimseye teslim etmeyiz” dedi.
 
 
“Benim tek beklentim Urfaspor’un kurtulması”
Kulübün  bir firmaya verilmesinin bir muamma olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Şahin, “Büyükşehir belediye başkanımız hayırlı olsun diyor. Biz Cuma günü dedik ki bütün eski yöneticilerimizi toplayacağız ondan sonra herkesi onure edeceğiz. Kimin ne alacağı varsa kim ne hibe ediyorsa noter huzurunda kamuoyuna duyuracağız. Bunu söyleyen büyükşehir belediye başkanı. Dün ben çıktıktan sonra öyle bir şey oluyor. Aradım diyor başkan bekle 3-5 gün çözülmezse sana veririz. Ben çocuk muyum? Sayın valimiz dışarıdan gelmiş atanmış gerçekten mükemmel çalışan biri onun yapacağı bir şey yok. Büyükşehir belediye başkanı diyor ki sayın valim verdi diyor. Sayın valimde bana aynı şunu dedi. Şanlıurfalılar kimi istiyorsa biz takımı ona veririz. Ben öyle şeyleri bilmediğim için her şeyi burada dobra dobra soyluyorum. Vali ve büyükşehir belediye başkanının bu sorunu çözmesi gerekiyor. Benim tek beklentim Urfaspor’un kurtulması. Büyükşehir belediye başkanı sayın vali verdi diyor. Verildi mi verilmedi mi onu da bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.
 

“Kulübü öylesine kimseye veremezsiniz”
Kulübün başka bir firmaya verilmesini kabul etmeyeceklerinin altını çizen Şahin “Biri başkan adayı olacaksa sosyal medyada üç beş kişiyi yanına alarak başkan adayı olamaz. Burası Urfaspor’dur. Çıkacaksınız delikanlı gibi aday olacaksınız. Bu kentte üç tane televizyon var, siz basın mensupları var. Sponsor olarak tabı dışarıdan firmalar gelsin destek versin. Ben Zeynel başkanıma şunu söyledim. Bu bahsettiğiniz firma veya kişi Urfaspor’dan mı almaya geliyor yoksa Urfaspor’a bir şey vermeye mi geliyor dedim. Burada bir plan ve proje var. Yarın öbür gün ortaya çıkar. Ben takımın altyapısında oynamışım formasını terletmişim. Bunun için geldim ben zaten. Başkası takım kapanırsa gidebilir, ben nereye gideceğim? Bizim için o futbolcular alacaklarının çoğundan vazgeçti.
Şanlıurfaspor’umuzu kimse kimseye öyle veremez. Bunun kongresi var. Biz de arkadaşlarımızla hem adayız hem de takipçisiyiz. Bir yandan da korona sayesinde 2.Lig’de kaldık. Bana büyükşehir belediye başkanı bırak kapansın dedi. Şimdi mi başkasına veriyorsun takımı, böyle siyaset olmaz. Ben Urfalı olduğum için buradayım. Madem firma takım almak istiyor gelsin ben ona takım göstereyim. Kimse vermese de ben 4,5 milyonu vereceğim. Sizin önünüzde ben söz veriyorum” diyerek sözlerine son verdi.

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!