olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

‘Hakkı hâkim kılmak için var gücümüzle çalışacağız’

‘Hakkı hâkim kılmak için var gücümüzle çalışacağız’
21. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Niyazi Yanmaz, Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa İl Başkanı olarak atanmasının ardından Ramazan ve bayram sonrası parti teşkilatları ile bir araya geldi

Şanlıurfa’da geçmiş dönemlerde Belediye başkan vekilliği ve 21. Dönemde TBMM’ye girerek milletvekilliği yapmış olan yanmaz Şanlıurfa’yı şaha kaldıracak teşkilatların kurulması ve kurumsallaşma yolunda atılacak adımları belirlemek adına parti teşkilatını il binasında toplayarak bir sunum gerçekleştirdi.

HAKKI HÂKİM KILMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Parti teşkilatına hitaben bir konuşma yapan Yanmaz; Bizler bu sıcak Temmuz gününde buraya gelerek bu konuşmaları dinledikten sonra konforumuzdan taviz vermeden evimize gidip yan gelip yatacak mıyız? Yoksa Hz. İbrahim, Hz. Musa, Hz. Muhammed A.S. ‘ın zorlu ve meşakkatli yoluna talip olup hakkı hâkim kılmak için var gücümüzle çalışacakmıyız? Bütün mesele bu yol ayrımında bitiyor. İşte biz buna karar vermek için sizleri bu sıcak günde buraya çağırdık.

MUKTEDİR MEDYA HALKI AYAKTA UYUTUYOR
İktidara yakın bir takım medya gruplarının halkı uyutmak için her şeyi güllük gülistanlık gösterdiğini vurgulayan Niyazi Yanmaz “ Biz Milli Görüş teşkilatları olarak bardağın dolu tarafını görürken diğer yandan bardağın boş tarafını da görmek ve halka bunu anlatmak zorundayız. Biz İyinin, Güzelin, Adil olanın ve hakkın hâkim olması için uyarı ve çalışma vazifemizi yapmak zorundayız.

22 İSLAM ÜLKESİNİN SINIRLARI DEĞİŞECEK DEDİLER SÜREÇ HALA İŞLİYOR
Bilindiği gibi eski bir ABD dış işleri bakanı Condoliza Rice Endonezya’dan Fas’a 22 İslam ülkesinin sınırları değişecek demişti. Bu gün baktığımız zaman gerek Irak savaşı gerek Arap Baharı adı altında yapılan Emperyal saldırılar sonucunda süreç hızla işlemektedir ve Büyük Ortadoğu Projesine doğru hızla gitmekteyiz dedi

BİZE BİR ŞEY OLMAZ DİYEMEYİZ!
Bir takım insanımız “ya bize bir şey olmaz burada medfun olan Peygamberlerin zat’ların evliyaların hatırına Allah bizi koruyor diyenler var! Akıllı olmamız lazım Bağdat’ta, Hama’da, Humus’ta az mı eliya sahabi ve benzeri Allah dostları vardı hepsi yerle yeksan oldu. Bizlerde akıllı olmazsak gelecek vizyonu olan siyaset belirlemezsek bizimde sonumuz farklı olmayacak!... Bundan emin olun!... Siyonizm’in ve Emperyal güçlerin bu topraklar üzerinde hayalleri, gözleri var. Arz-ı mevut yani vaat edilmiş topraklar olarak kutsal saydıkları topraklarda gözleri olduğunu görmezsek bizim de Arap coğrafyasından bir farkımız olmayacak.  

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE AÇIK
Konuşmasının sonunda partililere ve davetlilere seslenen İl Başkanı M. Niyazi Yanmaz “Kardeşlerim biliyorsunuz genel merkezimiz bu görevi bize yeni tevdi etti. Beni bu ağır sorumluluk altında yalnız bırakmayacağınızı ve elinizden geleni yapacağınızı biliyorum! Ancak bu yeterli değil ben Şanlıurfa’dan şanlı bir direniş başlatıp milli görüş kadrolarının yani ehil kadroların iş başına gelene kadar canla başla çalışacak bir kadro kurmak istiyorum. Sandık kurullarından Mahalle teşkilatlarına ilçe teşkilatlarına il teşkilatına, Kadın kolları ve Gençlik kollarına kadar görev almak isteyen bütün kardeşlerime gönlümüz de kapımızda sonuna kadar açık. Bu kapıdan kimsenin dışlanmayacağını ve kimsenin ötekileştirilmeyeceğini belirtti.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!