olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

GYC gazetecileri iftarda buluşturdu

GYC gazetecileri iftarda buluşturdu
Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti\'nin düzenlediği iftar yemeğinde Şanlıurfa’daki basın mensupları ve belediye basın müdürleri bir araya geldi.

Haber: Mehmet Kaması

Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti kentte çalışan yerel ve ulusal basın mensuplarına ve belediye basın müdürlerinin katıldığı iftar yemeği düzenlendi. Celal Çiftçi ASML’de düzenlenen iftar yemeğine, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Celal Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri, Medya Yazarlar derneği Başkanı Abdulkadir İkbal,  Şanlıurfa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Madenli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mithat Şengöz, Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Mahmutoğlu, Basın Enformasyon Şube Müdürü Zikrullah Karabulut, Haliliye Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Didem Acar, Edessa TV Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Özer, Dünya Gazetesİ temsilcisi Mutlu Güneş, Habertürk Gazetesi Temsilcisi Hasan Atmaca,  Güneydoğu TV Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Bayuk, Kanal Urfa Haber Müdürü Kadir Çelikcan, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve İlke Haber Ajansı temsilcileri, Şanlıurfa Basın İlan Kurumu temsilcisi ile köşe yazarları ve çok sayıda ulusal ve yerel basın kurumu temsilcisi katıldı.

\"\"

\"\"

“Gazeteci dayanışma içinde olmalı” 

İftar yemeğinde İstanbul’daki saldırılarda ölen vatandaşlar ve trafik kazasında hayatını kaybeden Ömer Okutan için dua okundu. Yemek sonrası konuşan Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, gazetecilerin ve yazarların birlik ve beraberliği için bu iftarı düzenlediklerini, Şanlıurfa’daki basın mensuplarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Gazetecilerin her zaman dayanışma içinde olması gerektiğinin altını çizen Çiftçi, “Basın vatandaşın temsilcisi, sesini topluma ulaştırabileceği bir araçtır. Mesleğimiz bir yönüyle kutsaldır, hizmet mesleğidir. Bunun bilincinde görevimizi yerine getirmemiz gerekir” diye konuştu.

\"\"

“Her geçen gün büyüyen bir camia var”

Şanlıurfa’da tecrübeli gazetecilerin yanında artık genç bir neslin de geldiğine dikkat çeken Çiftçi, “Basın camiamız her geçen gün büyüyor. Bu mesleğe gönül vermiş genç arkadaşlarımız geliyor ve tecrübeli büyüklerinden bayrağı devralmaya çalışıyor. Bu güzel bir durum. Gençlerin de gazetecilik yapmak için can atması bizleri mutlu ediyor. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Onlara tavsiyem her zaman yaptıkları işin farkında olarak kimseye eğilip bükülmeden sadece gazetecilik yapmalarıdır” dedi.

 \"\"

 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!