olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

“Güçlü Türkiye için hep birlikte el ele”

*AK Partinin kuruluşundan beri çizgisinden taviz vermemiş olan ve 28 Şubat Başörtüsü mağdurlarından TV Yapımcısı Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak, AK davaya destek olmak ve ülkemize, milletimize, ümmeti Muhammed’e hizmet etmek maksadıyla aday adaylık başvurusunda bulunduğunu belirtti.

AK aday Çiftçi’den AK Kadın Kollarına ziyaret;

24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili seçimleri için AK Partiden aday adayı olan TV Yapımcısı Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi, kesin liste belirlenmeden bile seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Listede bir kadın adayın bulunmasının doğru olacağını belirten AK aday Çiftçi, bu mukaddes davada AK teşkilatla beraber hareket etmeye devam edeceklerini, kendi imkanlarıyla da gayretlerini sürdürerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yalnız bırakılmasına meydan vermeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılmasını açıklamasının ardından AK Partiye Milletvekili aday adaylık başvurularına başlandı. Yine rağbet son yıllarda olduğu gibi AK partiye oldu. Çok sayıda AK dava insanı Cumhurbaşkanımıza destek olmak için başvuruda bulundu.

 

AK Partinin kuruluşundan beri çizgisinden taviz vermemiş olan ve 28 Şubat Başörtüsü mağdurlarından TV Yapımcısı Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi de, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına uyarak, AK davaya destek olmak ve ülkemize, milletimize, ümmeti Muhammed’e hizmet etmek maksadıyla aday adaylık başvurusunda bulunduğunu belirtti.

 

Durmak yok, yola devam

O andan itibaren çizgisinden taviz vermeden her gittiği yerde neden Cumhurbaşkanımızı ve AK Partiyi desteklememiz gerektiğini anlatan AK aday Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi, Ankara’da yapılan mülakat sonrası geldiği seçim bölgesi Şanlıurfa’da da çat kapı ev ziyaretleri, AK Parti il ve ilçe Kadın Kolları Başkanlıkları, Teşkilat Başkanlıkları, Kadın STK ve Kur’an Kursları gibi özellikle kadınlarla ilgili yerleri ziyaret etmeyi sürdürdü.

 

AK aday listesinin belirleneceği bu günlerde bile durmayan ve Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Sayın Seher Kılıç’ı, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Sayın Gülten Balcı’yı, Haliliye Kadın Kolları Başkanı Sayın Gülistan Satış’ı ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı TV Yapımcısı Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi, “Her gittiğimiz yerde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize destek istedik ve nedenlerini açık açık anlattık. 28 Şubat mağduru biri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yalnız bırakılmaması için kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz. Sıkmadık el, kazanmadığımız gönül bırakmayıncaya kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı sandıklardan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet Başkanlığı tasdik edilmiş olacak, Milletvekilleri de AK Partiden olacak inşaallah” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Putin bile, ‘Erdoğan çok akıllı bir adam’ diyerek övüyor

AK aday Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi, “Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden beri özellikle içimizdeki din düşmanlarıyla uğraşıyor. Başörtüsü yasağı sayesinde kalktı. Daha nice yanlışlar düzeltildi. Ülkemizin en ücra köşesine bile hizmet götürülüyor. Yeni yollar, okullar, üniversiteler, en önemlisi de düşmanlara karşı vatan savunmamızda kullanılmak üzere çeşitli savaş silahlarını kendimiz üretmeye başladık. İnanın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve muhterem eşi Emine Hanım, hep insanımız için çaba sarfediyorlar. Cumhurbaşkanımız çok akıllı biri. Bizler de ona layık olmalıyız. 24 Haziran’da Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlık seçiminde oyumuzu Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği seçiminde ise AK Partiye verelim. Bakın bende AK Partiden Şanlıurfa Milletvekili aday adayı oldum. Aday gösterilirsem inşaallah çok daha fazla çalışmaya ve sizleri düzenli olarak ziyaret etmeye, sorunlarınızı, taleplerinizi Ankara’ya ileterek çözüm bulmaya gayret edeceğim. Mühim olan öncelikle Cumhurbaşkanımıza oy vermek ve onu yeni sistemde Devlet Başkanı yapmaktır” diye konuştu.

AK aday Çiftçi, bu mukaddes davada AK teşkilatla beraber hareket etmeye devam edeceklerini, kendi imkânlarıyla da gayretlerini sürdürerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yalnız bırakılmasına meydan vermeyeceğini söyledi.

 

Durmak yok, hep birlikte yola devam inşallah

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ve Haliliye Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış da, AK kadrolar olarak hep beraber birlik ve beraberlik için de bu mukaddes davada Allah’ın izniyle beraber olduklarını, çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, AK aday adayı Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi’nin geçmiş seçimlerde de AK Parti saflarında çalıştıklarını bildiklerini ve hakkında hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Durmak yok, hep birlikte yola devam inşallah” diyerek çalışmalarında başarılar dilediler.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!