olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Göç Komisyonu Akçakale Çadır Kenti Ziyaret Etti

Göç Komisyonu Akçakale Çadır Kenti Ziyaret Etti
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatı ile kurulan Göç Komisyonu dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Göç komisyonu Başkanı Yahya Topdağ, Hakla İlişkilerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Hacı Yaygın ve komisyon üyeleri Akçakale çadır kenti ziyaret etti.

Göç komisyonu Başkanı ve komisyon üyeleri çadır kentteki Suriyeli vatandaşları ziyaret ederek, çocuklar ile sohbet etti. Çadır kent yetkilerinden bilgi alan Yahya Topdağ ve Hacı Yaygın Suriyeli vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyerek bir takım incelemelerde bulundu. Suriyeli çocuklarla tek tek ilgilenen Topdağ Çadır kentteki Hastaneyi ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı. Daha sonra Göç komisyon Başkanı Yahya Topdağ, Hakla İlişkilerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Hacı Yaygın ve komisyon üyeleri bir Suriyeli aileyi çadırlarında ziyaret ederek aileye hediye verdiler. Akçakale çadır ket ziyaretine Göç komisyon Başkanı Yahya Topdağ, Hakla İlişkilerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Hacı Yaygın, Göç komisyonu üyesi Mehmet Demir, Göç komisyonu üyesi Aziz Badıllı katıldı.

Göç komisyonu Başkanı Yahya Topdağ Akçakale çadır kentte ki yaptığı açıklamada şunlara yer verdi. “ Göç komisyonu Başkanlığımızın kurulma amacı Suriyeli kardeşlerimizin ne durumda olduğunu öğrenip ve gerekli mercilere intikal ettirmektir. Bizlere eşlik eden Müdür yardımcımız ile birlikte bu konuyu istişare edip çadır kentte ziyarette bulunup ailelerle bire bir konuşup eksikleri ve tamamlanacak olan konularla ilgili istişarelerde bulunduk. Bu çadır kentte ilk ziyaretimiz olduğu için bir sonraki ziyaretlerimizde devam edecektir. İnşallah bu dava ile ilgili ehemmiyeti bildiğimiz için detaylı bir çalışma yapacağız dedi”.

 

AK Parti Şanlıurfa Hakla İlişkilerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Hacı Yaygın yaptığı açıklamada şunlara deyindi. “ Burayı ziyaret ettiğimizde Devletimizin ne kadar imkanlar seferber ettiğini ve bu konuda ne kadar ciddi insanı olarak yatırım yaptığını söyleye biliriz. B,izim AFAT’ımızın ve hükümetimizin ne kadar çok desteğinin olduğunu burada gördük. Bu gülen yüzlü çocukları bu kadar mutlu etmek herhalde ancak bu Ülkeye nasip olur. Bizim Devletimize Allah zeval vermesin. Bunu söyleye biliriz ki Dünya Ülkeleri gelip burada insanlığın ve insanlara burada ne kadar sahip çıkıldığını görmeleri açısından buraya kendilerini davet edebiliriz. Her zaman bizim Ülkemizin güçlü olmasını söylememizdeki sebep bu yavrulara sahip çıkma iman noktasında, İslam noktasında ve kardeşlik noktasında söyleye biliriz. Burada çadır kente gördüğümüz en güzel şey sağlık hizmetlerinin güzel gitmesi ve burada her şeyin profesyonel şekilde gerçekten dizayn edilmesi mükemmel bir durum. Allah ülkemize ve milletimize zeval vermesin dedi”. 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!