olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Giray Küçük'ten Emin Yetim açıklaması...

Giray Küçük'ten Emin Yetim açıklaması...
Şanlıurfaspor'la ilgili merak edilen tüm konular dün gece Edessa TV'de eski takım kaptanlarından Nihat Çakır'ın sunduğu 'Santra' adlı programda masaya yatırıldı.

Programda Çakır'ın sorularını yanıtlayan  Kulüp 2. Başkanı Giray Küçük, eski oyunculara olan borçları bu hafta içinde ödeyip transfer tahtasını açmak ve yeni gelen oyuncuları Niğde maçında yetiştirmek istediklerini söyledi.  Küçük, 'Merçan'a darp' iddialarından dolayı PFDK'dan sürekli hak mahrumiyeti alan Emin Yetim'in istifa etmeyeceğini, Mayıs ayında yapılacak kongreye kadar görevinin başında kalacağını aktardı. 

Küçük'ün ifadelerinden bazı satır başları şöyle:

- Tahkim iradesinde hür değil, bir yerlerden emrivaki yapılıyor. 

Amaç başkanı yıldırıp istifaya zorlamak.

- İtirazımızın reddi, yani cezanın onanması başkanı ve bizleri daha hırslandırdı daha birleştirdi, istifa etmiyor Mayıs ayında kongreye kadar, Başkan görevinin başında.

- Ekonomik sıkıntı var doğrudur transfer tahtasının açılması ödemenin bugün yarın yapılıp Yen'i transferlerin Niğde maçına yetiştirilmesi sözünün verilmesi.

- Yeri ve ruhsatı Urfaspora tahsis edilen OSB'deki Akaryakıt istasyonu arsasının satış veya kiraya verilmesi ilgili netleşen bir şey yok. Transfer tahtasının açılmasıyla alakalı yardımların gerçekleşmesi halinde önümüz açılır, söz konusu arsayı 49 yıllığına kiraya verme işi gündemden düşebilir

-Şampiyonluğa inandık. Esas önemli olan şey; borç yapısını minimize etmektir. Bunun çabası içindeyiz. 

-Kulüp son 4 yılda bilerek zarara uğratıldı. Eski yöneticiler, Kulübe verdikleri zararın giderilmesi için yürütülen çabalara destek vermelidir. 

-Futbol Federasyonu şike sürecinde olayı ağırdan alıp, Mertcan olayında bilgi belge şahit görüntü olmadan 10 günde karar verdi. Bu linç kararından dolayı Federasyonu kınıyoruz. Şike ve teşvik primi iddiaları konusunda Kulübümüzün hakkı gasp edilmiştir.  Federasyon nezdinde iç hukuk yolları tükendiği için dosyayı FiFA'ya götürüp, Şanlıurfaspor'un hakkını orada arayacağız. 

-Bu zor süreçte Kulübümüz yalnızlaştırılmak isteniyor. İş adamlarından vazgeçtik, hiç olmazsa taraftarlar yanımızda olsun, en fazla onların desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Niğde Belediyespor'la Pazar günü (13.00) 11 Nisan Stadyumunda oynayacağımız maçta tribünleri doldurmalarını istiyoruz...' 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!