olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

GAP Arena\'daki maç nefes kesecek

GAP Arena\'daki maç nefes kesecek
PTT 1.Lig\'in 9. haftasında Şanlıurfaspor, kendi evinde Balıkesirspor\'u ağırlıyor...

Selehattin Çiftçi/Şanlıurfa OLAT

Geçen hafta 1461 Trabzon’a 1-0 mağlup olan Şanlıurfaspor, bu akşam çok önemli bir maça çıkyor.Kendi evinde Balıkesirspor’u ağırlayacak olan ceylanlar, maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşma öncesi, takımda sakat Fevzi Elmas ve cezalı Kubilay Sönmez dışında eksik bulunmuyor. Teknik Direktör Hüseyin Dağ,Balıkesir maçı öncesi galibiyet sözü verdi.Dağ, sonuna kadar savaşıp maçı kazanacağız.Taraftarlarımız bize güvensin.Elimizden geleni yapacağız.Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 90 dakika boyunca savaşın

Teknik direktör Hüseyin Dağ, antrenmanlarda rakibi hakkında analizler yaptı. Rakibin artı ve eksi yönlerini takımına anlatan Dağ,oyuncularına sahada yapmaları gerekenler konusunda uyarılarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı maç öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda, “Bu zorlu karşılaşmayı kazanıp ilk galibiyetimizi almalıyız. Bu maç çok önemli. Size güvenimiz tam.Çıkın sahaya aslanlar gibi 90 dakika boyunca savaşın” dedi.

 Tek hedef 3 puan

Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel, Balıkesirspor maçı öncesinde konuştu. Feridun Geçgel, Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.Geçgel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları 1461 Trabzon maçında çok kötü bir futbol sergilediklerini ve taraftarlarını üzdüklerini belirtti. Balıkesirspor'u 23 Ekim Cuma günü sahalarında ağırlayacaklarını hatırlatan Geçgel, şöyle konuştu:"Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Rakibimiz iyi bir konumda ve kalite olarak da üst seviyede. Bütün olumsuzluklara rağmen bu hafta Balıkesirspor, ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyetle ayrılıp bir seri başlatmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz.”

 Ceylan ile Bal-Kız  11. randevuda

 Şanlıurfaspor ile Balıkesirspor, bu akşam  yapacakları maçla ligde 11. kez karşı karşıya gelecek.Bugüne dek iki takım arasında oynanan 10 karşılaşmada Şanlıurfaspor’un 6, Balıkesirspor'un  ise 1 galibiyeti bulunuyor. Taraftarlar, 3 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Sarı-yeşillilerin 14 golüne, Balkes 9 golle yanıt verebildi.Şanlıurfaspor Balıkesir karşısındaki 2 yenilgiyi deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda  aldı.Kendi sahasında oynadığı 6 maçtan 4’ünü kazanan ceylanlar,1 maçta ise berabere kaldı.

 İki takım arasında oynanan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

13.11.1977      MS Ş.Urfaspor    1-0 Balıkesirspor                             

1977/1978       MS Balıkesirspor 1-0 Ş.Urfaspor 

1978/1979       MS Balıkesirspor 0-0 Ş.Urfaspor

1978/1979       MS Ş.Urfaspor     2-1 Balıkesirspor                            

2010/2011       MSŞ.Urfaspor                  2-1 Balıkesirspor 

2010/2011       MS Balıkesirspor  0-0Ş.Urfaspor                               

2011/2012       MS Ş.Urfaspor    4-1 Balıkesirspor 

2011/2012       MS  Balıkesirspor 3-1Ş.Urfaspor     

2013/2014       MS Balıkesirspor 1-2Ş.Urfaspor      

2013/2014       MSŞ.Urfaspor     1-1Balıkesirspor 

 Balıkesirspor taraftarı maça alınmayacak

Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu, yaptığı toplantıda 2 takım arasında daha önce yaşanan gerginliği dikkate alarak Balıkesirsporlu futbolseverlerin müsabakanın oynanacağı GAP Arena'ya alınmamasına karar verdi.
Öte yandan geçen hafta zorlu Denizli deplasmanından 1 puanla dönen Balıkesirspor'da şiddetli grip yüzünden yatağa düşen Eray ile sakatlığı devam eden Dilaver'in bu maçta görev yapmasının zor olduğu bildirildi. Tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyen teknik sorumlu Muhammet Yılmaz, şöyle dedi: "Ligdeki beraberlikler serisini artık galibiyet serisine dönüştürmek istiyoruz. Rakibimiz iç sahada tehlikeli bir ekip, ama bizim de kredimiz kalmadı. Balıkesir'e puanlarla dönmek istiyoruz."

 Muhtemel 11 (Şanlıurfaspor)

Necati Yılmaz

Veysel Aksu

Onur Akbay

Ekrem Dağ

Şaban Özel

Kıvanç Karakaş

Kenan Karışık

Abdulkadir Özgen

Youssef Yeşilmen

Doudu Mangini

Edinho

 

Muhtemel 11 (Balıkesirspor)

Vukoviç

 Abdurrahman

Glumac

 Yiğitcan

Bülent

Muğdat

Ragıp

Sankoh

Kerim

Karikari

 

Zeefuik

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!