olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Fethi şimşek’in görmediği yardımlar…

Fethi şimşek’in görmediği yardımlar…
Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek, dünkü basın toplantısında Şanlıurfaspor’a kendisinden başka kimsenin sahip çıkmadığını dile getirerek başta Vali olmak üzere ilin yöneticilerine sitem etmişti.

ALINAN bilgiye göre, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfaspor’a 3 milyon liraya yakın maddi destek sağlarken, Şanlıurfa Valiliğinin ise bugüne kadar 5 buçuk milyon lira destek aktardığı öğrenildi.

Şanlıurfaspor yöneticilerinin birçoğunun senetle Kulübe borç para verdiğine dikkat çeken eski Urfaspor yöneticisi “Şanlıurfaspor’u kimi siyaset için kimi para için basamak olarak kullanıyor. Ama kimse bu kentin takımıdır, diyerek taşın altına elini koymuyor. Şanlıurfaspor yönetiminden Fethi Şimşek’in dışında takıma ciddi bir destek veren yok.” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Şanlıurfaspora öğrencilere dağıtmak üzere bilet ve forma alarak yaklaşık 3 milyon lira destekte bulunduğu, yine Belsan’ın 200 bin liraya yakın reklam verdiği yine otobüsün yakıt ve diğer giderlerinin Büyükşehir tarafından karşılandığı öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesinin bu gibi maddi desteklerin yanı sıra Şanlıurfaspor tesislerinde çalışan yaklaşık 20 kişinin maaşını da ödediği, bazı işçileri çıkarıp yerine farklı kişileri alan Şanlıurfaspor bu işçilerin maaşlarını da yine Büyükşehir’e ödettiği aktarıldı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün ise göreve başladığı günden beri Şanlıurfaspor’a desteği sürdürdü. Başta Organize Sanayi Bölgesindeki işadamları olmak üzere bir çok yerden Şanlıurfaspor’a maddi destek aktaran Valilik son olarak 3 milyon lira değerindeki Petrol İstasyonu yerini  Şanlıurfaspor’a verdi.

STK’LARDA FETHİ ŞİMŞEK’E TEPKİLİ

Şanlıurfa’da bazı STK başkanları da Şimşek’in dünkü açıklamasına tepkili. Şanlıurfaspor’un kötü gidişini önleyemediklerini anlatan bazı STK temsilcileri “Şanlıurfaspor bu kentin takımı. Ama yönetiminde işten anlayan insanları başa getirmesi gerekiyor. Birçok futbolcu aldılar binlerce liraya sonra bedava geri gönderdiler. Yönetim olarak birçok eksikleri varken, bu tür açıklamalar, başta Şanlıurfaspor’a destek çıkanları rahatsız ediyor.” dedi.

Başta Organize Sanayi Bölgesinde olmak üzere bir çok işadamı Şanlıurfaspor’a destek çıktığını ifade ederek “Bir fabrikatör, Şanlıurfaspor’a verdiği bağışı vergiden düştüğü için Maliye incelemesinde ceza yedi. Şanlıurfaspor yönetiminden kaç kişi bu duruma düştü? Birde böyle açıklamalar bizi yaralıyor.” şeklinde konuştu.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!