olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Fakıbaba’dan birlik vurgusu

Fakıbaba’dan birlik vurgusu
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ayağının tozu ile Urfa’ya gelerek hemşerileri ile hasret giderdi. Burada konuşan Fakıbaba, sorunların çözülmesi için ekip ruhuna işaret etti.

Haber: Mehmet Kaması

Kabinede gidilen revizyon ile Faruk Çelik’in yerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak atanan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, memleketi Şanlıurfa’ya gelerek tebrikleri kabul etti. Bakan sıfatı ile ilk kez Şanlıurfa’ya gelen Fakıbaba, hemşerileri ile hasret giderdi. Çok sayıda kişinin katıldığı programda çiçeği burnunda bakana ilgi büyük oldu. Tebrik programına kent protokolünden de katılım yoğun oldu.

                                     

Büyük coşku ile karşılandı

Vatandaşların ve kent protokolünün yoğun ilgi gösterdiği tebrik programına Bilim Sanayi ve Tekonoloji Bakanı Faruk Özlü, Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Akyürek, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluş Başkanları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Fakıbaba zılgıt ve alkışlarla karşılandı.

Hizmet bayrağını devraldı

Tebrik programında konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kendisini tebrik etmek için gelen vatandaşlara seslenerek, “Daha öncede sayın Bakanımız Faruk Bey gerekli hizmeti yaptı. ama bundan sonra bu bayrak yarışıdır bu bayrağı teslim aldım. Urfa için Türkiye için vallahi canımı vermezsem namerdim. Sayın vekillerimiz de beni yalnız bırakmadılar. Kendilerine minnettarım. Allah razı olsun. Sayın velimizle sayın il başkanımızla ve sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla STK’larımızla Şanlıurfalılarla halkımla beraber olacağız Allah’ın izniyle.” dedi.

Biraz zamana ihtiyaç var

Atılan sloganlar üzerine Fakıbaba, “Birecik’i, Suruç’u, Siverek’i, Akçakale’si, Hilvan’ı, Eyyübiye’si, Halililye’si, Karaköprü’sü, Ceylanpınar’ı Bozova’sı sizlerin rahat olun. Biz Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmetkarlık yapmaktan gurur duyuyorum. Urfa’da Allah’ın izniyle güzel şeyler olacak. Siz Fakıbaba’yı biliyorsunuz; biraz zamana ihtiyaç var. Zaman çok önemlidir. Allah şahittir yalan yok, yalan konuşmak yok.” diyerek sorunların çözümü için zaman istedi.

Belediye başkanlığını hatırlattı

“Belediye başkanlığımız döneminde de söylediğimiz gibi sağ olsun arkadaşlarımız aynı şeye uyuyor uymaya da devam edeceğiz” diyen Fakıbaba, “Mazlumun hakkına tenezzül eden namerttir. Biz hep beraber el ele Milletvekillerim, Valim, Belediye Başkanlarım, il başkanım, ilçe başkanlarımla hep beraber Urfa halkına layık olacağız. İnşallah bundan sonra her ay burada olacağım. Ama sadece bu şehrin bir bakanı yok. Milletvekili arkadaşlarım da birer bakandır.” Şeklinde konuştu.

Ekip çalışmasına işaret etti

Sorunların çözülmesi için ekip çalışmasına işaret eden Fakıbaba, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, Valimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız hepsiyle beraber bu bir ekip oyunudur. Sadece Fakıbaba yok bir takım var bu takım oyununu oynamak zorundayız. Urfa’da bunu yapacağız. Ak Parti Hükümeti olarak, devlet olarak hep birlikte olacağız. Ben değil biz olacağız.” diyerek birliğin sorunların çözülmesindeki önemine vurgu yaptı.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!