olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Erdin, “Her kesimi kucaklayacağız”

Erdin, “Her kesimi kucaklayacağız”
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler için aday adaylarının ziyaret ve çalışmaları devam ediyor. Ak Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Serap Erdin, OLAY Gazetesine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

İbrahim Halil ASLAN / Şanlıurfa OLAY

Ak Parti Milletvekili aday adayı Serap Erdin’in gazetemize yaptığı ziyarette, gazetemiz imtiyaz sahibi Celal Çiftçi ve Haber Müdürümüz Aziz Budak ile sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Seçim çalışmalarına yaklaşık 9 aydır devam ettiğini açıklayan Serap Erdin, çalışmalar esnasında ilçelerimiz ile mahallelerimizi sık sık ziyaret ettiğini söyledi.

Tek amacının Şanlıurfa’ya hizmet olduğunu ifade eden Erdin, “GAP’ın başkenti tarih ve kültür şehri Şanlıurfa’ya hizmet etmek için gelmek istiyorum. Tek hedefim Hizmet etmek. Çıktığım yolda, mazlumun ve öksüzün yanında olmak istiyorum. Çünkü bende onlardan biriyim. Benimde öksüz yavrularım var.”  Dedi.

Yaptığı çalışmaları ve projelerini aktaran Serap Erdin, şunları söyledi.

ŞANLIURFA’YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Ben Mersin veya Adana’yı seçmedim, Şanlıurfa’ya hizmet etmek için aday adayı oldum. Mersin’de ikamet etmeme rağmen Şanlıurfa ile hiçbir zaman diyaloğumu kesmedim. Urfa’nın gerçekten hizmete ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çalışacak insanların Şanlıurfa’da olmasını istiyorum. Bunlardan birininde ben olduğuma inanıyorum. Ak Partiyi seçmemde ki sebep, Adaletin onda, Kalkınma onda hizmet onda, barış süreci, kadın hakları en çok bu partide veriliyor.

AİLE MECLİSİ PROJEMİZ KURULUYOR

Şu anda bir proje çalışmamız var. ‘Aile Meclisi’ diye bir proje şuanda Ankara’da kurulmaktadır. Kurucu üyelerinde biri de benim.  Bu projede doğu bölgesi bana verildi. Başta Şanlıurfa olmak üzere Kütahya, Kars bölgesi proje sorumlusuyum. Bu proje ile aileyle ilgili aklınıza ne geliyorsa şiddet gören kadınımızdan tutunda, İşsiz gençlerimiz, Madde bağımlısı gençlerimiz, Birçok yardıma ihtiyaç olan herkesi her şekilde karşılıyoruz. Ben Şanlıurfa’da yoksul, ihtiyacı olan herkesi bu proje ile üye yapmak istiyorum.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi ile haber Müdürümüz Aziz Budak Ak Parti Milletvekili aday adayı Serap Erdin’in OLAY Gazetesi’ni ziyaret ettiğinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, aday adaylığının hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!