olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Ekrem formayı unuttu

Ekrem formayı unuttu
Şanlıurfaspor’da geçen sezon savunmanın vazgeçilmezi olan sağbek Ekrem Dağ, Erhan Kartal’ım transfer edilmesinin ardından formaya hasret kaldı.

Selehattin Çiftçi/Spor Servisi

 PTT 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un tecrübeli sağbek’i genç yıldızı Ekrem Dağ,Erhan Kartal’ın transferinin ardından 2.plana itildi. 35 yaşındaki oyuncu ligde son 5 haftadır forma şansı bulamadı. Ekrem Dağ, en son ligin 19.haftasında deplasmanda oynanan Adana Demir maçında forma giydi.Takımda ağabeylik görevini de yapan tecrübeli defans oyuncusu güçlü fiziği ve kafa toplarındaki hakimiyeti ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.  Formayı hak edene verdiğini söyleyen Teknik Patron Tugay Kerimoğlu, "Tüm futbolcuların hırsından memnunum. Özellikle   idmanlarda en gencinden en tecrübelisine kadar herkes müthiş bir özveriyle çalışıyor. Ancak kimi oynatırsam oynatayım, karşılığını alacağıma inanıyorum" diye konuştu.

 HIRSLI BİR OYUNCU OLMASI EN BÜYÜK AVANTAJIDIR

Orta Saha ve defansın sağında görev yapan Türk asıllı Avusturyalı olan Ekrem Dağ,kariyerine Avusturya takımlarından SV Leibnitz'de başladı. 1997 yılında Avusturya'nın önemli spor kulüplerinden Sturm Graz'a geçti. 2000-01 sezonunda ise bu kulüpte profesyonel futbola başladı. 2005'e kadar formasını giydiği takımda bir lig ikinciliği bir de kupa ikinciliği dışında önemli bir başarı göremedi. Takımın önemli oyuncularından olan Dağ, 2004-05 sezonunda daha az forma şansı bulmaya başlamışken, 2005'te ülkesine geri döndü.

 2014’TE ŞANLIURFASPOR’A İMZA ATTI

2005'ten sonra Gaziantepspor'a transfer olduktan sonra bu takımda 83 maçta 7 gol atmıştır. Gittiği her takımda istikrarlı bir grafik çizen futbolcu, Haziran 2008 tarihinde Gaziantepspor'dan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne transfer olmuştur. 17 numaralı formayı giymektedir. Hırslı bir oyuncu olması en büyük avantajıdır. Normalde sağ kanat gerçek pozisyonu olmasına rağmen sol kanat, defansın sağı ve solu olmak üzere farklı pozisyonlarda oynayabilmektedir. Sessiz ama mücadeleyi seven bir futbolcudur. Beşiktaş'ta ilk golünü Gençlerbirliği'ne atmıştır. 2008-2009 sezonunda Beşiktaş'la hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye kupası kazanma mutluluğunu yaşamıştır.  İki özel hayranı ona ED17 lakabını takmıştır. 01 Ağustos 2014 tarihinde Şanlıurfaspor Ekrem Dağ ile anlaştıklarını kamuoyuna duyurdu.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!