olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Ekinci’nin seçim bürosu açıldı

Ekinci’nin seçim bürosu açıldı
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yaklaşan genel seçimler öncesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları için Hayati Harrani Mahallesi\'nde seçim bürosu açtı.Seçim bürosunun açılışında kalabalığa hitap eden Başkan Ekinci, “AK kadrolarla Şanlıurfa ve Eyyübiye\'yi güzel günler bekliyor” dedi

.Eyyübiye İlçesi Hayati Harrani Mahallesi Komiser Şakir Caddesi'nde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları için Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci tarafından açılan seçim bürosu adeta miting havasında geçti. Yüzlerce vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili Adayı Seyit Eyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Sözü dinlenen birkaç ülkeden biri haline geldik

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, “Bizler bu yola çıkarken tek amacımız vardı, sizlerin hizmetkarı olmak. Bu yolda da çok şükür bu güne kadar geçen bir yıllık süre zarfında Allah'a çok şükür alnımız ak davamız hak olarak karşınıza çıkıyoruz. Bundan 13 yıl öncesine gittiğimizde hakikaten hasta bir ülkemiz ve sıkıntılı bir ülkemiz vardı. Neredeyse iflas etmiş, bir dolara muhtaç bir ülkemiz vardı. Ve de düşmana korku veren liderler yoktu. Ama hastanelerin pencerelerinde el salladığında doların düştüğü, görülmediğinde ise doların yükseldiği bir ülke vardı. 1994 yılında başladığı belediyecilikle bizleri bugüne getiren Recep Tayyip Erdoğan sayesinde Allah'a çok şükür bugün, bırakın hasta ülke olmayı dünyada sözü dinlenen birkaç ülkeden biri haline geldik. Tabiî ki birilerinin hoşuna gitmez bu olay, tabiî ki küresel güçler bunu istemezler. Sizler onunla beraber oldukça, bu davaya sahip çıktıkça dışarıda bu oyunu oynamaya devam etsinler. Allah'ın izniyle hiçbir yere varamayacaklar, sizin desteğiniz ve duanız olduğu sürece.” ifadelerini kullandı.

  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu ise; “Heyecanlısınız, bize de heyecan verdiniz. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın yol arkadaşı Sayın Nurettin Nebati, sizlere hizmet için geldi. Başbakanımız Urfa'yı seviyor. Nurettin Bey'e diyorlar ki, Urfa'nın sorunlarını öğren Ankara'ya gel tüm kapılar sana açılsın” dedi.

    Seçim bürosu açılışında son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa milletvekili Adayı Nurettin Nebati ise şunları söyledi:“Başbakamınız, Urfa'ya selamlarımı ilet çünkü beni coşturdu, Allah onların coşkularını ve emeklerini arttırsın dedi. Biz size hizmet etmek için geldik. Dedi ki büyüklerimiz, Urfa'ya çok değerli arkadaşlarınla gidiyorsun. Hizmet etmeye gidiyorsun. Hizmete mi dedim, hayır. Nasıl ki 13 yıldır bu devlet bu millete, sizde 12 kişi olarak hizmetçilik yapmaya gidiyorsunuz.”  (Haber Merkezi)

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!