olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Dilek Çiftçi’ye İstanbul’dan anlamlı ödül

Dilek Çiftçi’ye İstanbul’dan anlamlı ödül
Mercekhaber Gazetesi 6. Yıl Ödül töreni İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz salonunda gerçekleşti. Törende Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı gazeteci yazar Dilek Çiftçi’ye ödül verildi.

Aziz Budak / Mercekhaber Gazetesinin düzenlemiş olduğu 6.Yıl Ödül Gecesine İstanbul yanı sıra Şanlıurfa'dan, Ankara'dan Bursa'dan çeşitli illerden ve Yurt dışından katılımlar sağlandı. Şanlıurfa’dan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Gazeteci Yazar Dilek Çiftçi’ye Güneydoğu’da Barış Süreci ve Kadınlara yönelik çalışmalarından dolayı ödül takdim edildi.

Program öncesi Yayın Koordinatörü Eğitimci -Yazar Mehmet Zengin'in hazırlamış olduğu slayt gösterisi yapıldı. Gösterinin ardından MOTİF Halk oyunları ekibi her yöreden muhteşem oyunlarını sergiledi.

Mehmet Çimen ve Sıra gecesi ekibi program akışına damgasını vurdu. İki Türkü ile başlayan ekip konuşmasını yapmak üzere Bursa'dan katılan Araştırmacı-Yazar Genel Koordinatör Halil Çuhadaroğlu’na bıraktı. Buğulu sesi ile okuduğu Türk Sanat Müziği eseri ile geceye renk kattı.

Canbekli, İş adamlarına seslendi "Yerel Medya'ya sahip çıkın"

Sunucu Halil Çuhadaroğlu ile patneri Kısa bir konuşmanın ardından Kürsüye Mercekhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Derviş Canbekli'yi davet etti.

Mercekhaber Gazetesinin faaliyetlerinden kısaca bahseden Canbekli Yerel Medya'ya ve Plaket vermek üzere davet için geleceğini bildiren son anda bile mazeret bildirmeden gelmeyenlere sitem etti. 12 Ulusal Medya'nın, 9 Yerel Medya'nın da katılım sağlandığını ifade eden Canbekli şöyle konuştu:"Ulusal Medyanın haber kaynağı olan Yerel medya'ya İş adamları ve Sivil Toplum Örgütleri bulundukları il ve ilçelerde destek vermelidir. Her platforma koşa koşa giden medya sizlerin eli kulağıdır. Lütfen desteğinizi esirgemeyin. Biz bu sorunu 2 yıldan beri çözdük ve önemli katılımlar sağladık. Biribirinden değerli İş adamlarını Yayın Kuruluna kattık. Hatta bu projede öncü olduk. Mercekhaber Gazetesi bir çok Ulusal basına haber kaynağı sağladı. Akil İnsanların her platformuna davet edildik. Haberlerini Ulusal Medya'ya servis ettik. Ankara'da Siyasi Partilerin Başkanlarıyla görüştük ve ziyaret ettik. Kobani'de Suruç'a gittik, Suriye Savaşında Ceylanpınarlıları ziyaret ederek genel bilgi aldık. Şanlıurfa'ya İş adamları ile birlikte çözüm sürecine destekte bulunduk. İstanbul'daki STK'ların toplantılarına katıldık çalışmalarına destek verdik. Derneklerle iç içe olduk. Merkezimiz Tuzla olmasına rağmen İstanbul'un dört bir yanına hizmet verdik. Bununla kalmadık bir çok ilde temsilcilik oluşturduk.  59 köşe yazarı ile 13 İş adamından oluşan Yayın Kurulu ile her ay istişare toplantısı düzenledik. Dünü bu günü yarını değerlendirdik. Bu gece farklı bir medya desteği oluşmasını sağlayacaktık ancak içinde bulunduğumuz AYGAD Yönetim kurulu Başkanı Ümit Kahyaoğlu ve üyelerinden bile katılım sağlanmadı. Bizleri yalnız bırakmayan, bizi sayan telefon açan kutlayan Can dostlarıma ve emeği geçenlere teşekkür ederim"  dedi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!