olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

DHA'dan Antalya'da sinerji kampı

DHA'dan Antalya'da sinerji kampı
DOĞAN Haber Ajansı'nın (DHA) Türkiye genelindeki büro şefleri, hafta sonu Antalya'da kampa girdi. Ajansın üst düzey yönetimiyle birlikte yoğun bir programda sinerji oluşturan ekip, vizyon belirledi ve gelecek yılki çalışma programını planladı. Büro şefleri, moral gecesinde de sanatçılar eşliğinde eğlendi.

DHA Büro Şefleri Toplantısı, 'Antalya Buluşması' başlığı altında Lara'daki Concorde De Luxe Resort'ta yapıldı. Kampın ilk günü toplantıda Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Rıfat Akkaya, açılış konuşmasında ajansın yeni yönetim anlayışını ve hedeflerini anlattı.

Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi ve DHA Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Babalı'nın konuşmasının ardından Genel Müdür Yardımcısı Serkan Topçu ve Yeni Medya Direktörü Salih Zeki Sarıdanişmet sunum yaptı.

Aytemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Özge Kansu Gökçek'in sunumunun ardından ajansın üst yönetimi ve büro şefleri, aile fotoğrafı çektirdi.

DHA Antalya Bürosu'nun ev sahipliği yaptığı toplantıda ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 'Gazetecilik ve Siyaset' başlığı altında konuşma yaptı. Konuk büro şeflerine "Kentimize hoşgeldiniz" diyen gazeteci kökenli Başkan Türel, siyasette gazeteciliğin avantaj ve dezavantajlarını paylaştı. Gazeteci bir aileden geldiğini ve Sürekli Basın Kartı sahibi olduğunu belirten Başkan Türel, siyasete girdiği andan itibaren gazeteciliğin kendisine pek çok alanda fayda sağladığını söyledi.

Konuşma sonunda Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi ve DHA Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Babalı, Başkan Menderes Türel'e plaket verdi. İşadamı Abdullah Keleş'e ise plaketini Başkan Türel takdim etti.

HER ALANDA FARKLI SUNUMLAR

Kampın ikinci gününde, DHA Yazı İşleri Müdürü Serdar Savran, 'yazılı haberler' sunumu yaptı. Haber yazım tekniklerine değinen, sık yapılan hataları hatırlatan Savran, ilkeleri ve beklentileri, büro şefleriyle paylaştı.

Yurtdışı Operasyon Müdürü Hamdi İstanbullu'nun interaktif sunumunun ardından öğleden sonraki oturum, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel ile devam etti. Özel'in ajans fotoğrafçılığı konusundaki sunumu ilgiyle izlendi.

Daha sonra CNN Türk Yurt Haber Müdürü Elif Emir Tekel ile Kanal D Yurt Haber Editörü Meltem Balcıoğlu, ajansın büro şefleriyle buluştu. Televizyon haberciliğinin konuşulduğu oturumda DHA ile CNN Türk ve Kanal D'nin daha iyi işbirliği konuları paylaşıldı.

Feyza Özmen'in sosyal medya kullanımı konusundaki sunumu sonrası büro şeflerinin önerileri dinlendi ve teşekkür belgeleri verildi.

Aynı gün toplantıya katılan büro şeflerinin aileleri de Antalya'nın çekirdek semti Kaleiçi'ni, önemli noktaları Kalekapısı ve Konyaaltı Sahili ile Ters Ev'i gezdi.

KAHTALI MİÇE VE CEVHER COŞTURDU

Yoğun geçen toplantı ve sunumlar sonrasında büro şefleri ve aileleri için otelin Galaxy Salonu'nda gala gecesi yapıldı. Gece, fuayedeki kokteylde Senem Çine'nin arp dinletisi ile başladı. Gala salonunda keman ve viyolenselde Mezzo ikilisi, klasik müzik örnekleri sundu.

Ardından sahneyi 'Kahtalı Miçe' olarak bilinen Mustafa Aslan devraldı. Anadolu müziklerinden örnekler sunan sanatçı, zaman zaman duygulandırdı zaman zaman coşturdu. Kahtalı Miçe'den sonra sahneye Cevher çıktı. Yeşil ışıltılı kostümüyle dikkati çeken Cevher, hareketli şarkılarıyla DHA ailesine keyifli dakikalar yaşattı.

GALA GECESİNİN ONUR KONUKLARI

Gecenin finalini ise Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü yaptı. Cura çalan ve Teke Yöresi müziklerinden örnekler sunan usta sanatçı, davulun üzerindeki şovuyla kendine hayran bıraktı. Büro şefleri ve aileleri, gecede doyasıya eğlendi. Türkiye'nin ilk yüz ve çift kol nakli ile dünyada ilk rahim naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan, Akdeniz Üniversitesi Plastik Cerrahi ve Rekonstrüktif Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Özlenen Özkan, avukat Mesut Özderin ve eşi Nurten Özderin, Kadir- Berna Dursun, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege de gala gecesinde DHA ailesini yalnız bırakmadı.

Organizasyon ekibinde Aybike Karakullukçu, İpek Günenme ve İrem Acar'ın görev aldığı kamp, pazar günü oteldeki serbest zamanla sona erdi ve büro şefleri, bölgelerine döndü.

KAMPA KATILAN ŞEFLER VE BÖLGELERİ

Muhammet Kaçar (Trabzon), Murat Sandıkçı (Samsun), Ümit Kozan (Ankara), Oktay Ensari (Kayseri), Turgay İpek (Erzurum), Eraydın Aytekin (Sivas), İsmail Akkaya (Konya), Mesut Çatak (Kocaeli), Gurbet Gökçe (Edirne), Burak Gezen (Çanakkale), Elif Demirci İşleğen (İzmir), Bekir Karakoca (Adana), Hasan Kırmızıtaş (Gaziantep), Ali Leylak (Şanlıurfa), Feyat Erdemir (Van), Eyüp Kelebek (Eskişehir), Ferit Aslan (Diyarbakır), Fuat Kars (Bursa), Ferit Demir (Tunceli), Mustafa Ercan (Mersin), Sedat Akyıldız (İstanbul), Salih Uçar (Antalya).

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!