olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Darbe gazisi evine döndü

Darbe gazisi evine döndü
15 Temmuz kanlı darbe girişiminden bir gün sonra İstanbul’da nereden geldiği bilinmeyen bir kurşunla ağır yaralanan Urfalı genç ölümden döndü.

Haber: Mehmet Kaması

Şanlıurfa’dan İstanbul’a ailesine maddi destek olmak için giden Sinan koyuncu 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci günü akşam ekmek almaya giderken nereden geldiği bilinmeyen bir kurşun ile ağır yaralandı. Yaralanan genç yoldan geçen bir vatandaşın yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Sinan Koyuncu, kaldırıldığı hastanede 6 gün boyunca yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi verdi.

‘Devletten yardım bekliyoruz’

İş çıkışı misafir olarak gittiği dayısının evinde akşam yemeği için ekmek almaya çıktığı zaman nereden geldiği bilinmeyen bir kurşun ile ağır yaralanan Sinan Koyuncu, Merminin ne taraftan geldiğini bilmediğini söyledi. Atılan kurşunun sağ omzundan girip sol omzundan çıkan genç iki santim ile kurtuldu. Sinan Koyuncu’nun vurulduğu gün il dışında mevsimlik işçi olarak çalışmaya gittiğini söyleyen anne Perihan Koyuncu, devlet yetkililerden destek beklediklerini söyledi.

‘Dayıma misafirliğe gitmiştim’

Bir anda olayların ortasında kaldığını söyleyen ve merminin ne taraftan geldiğini tam olarak bilemediğini ifade eden Sinan Koyuncu, “Olay anında dayımın evine misafir olarak gittim. Sabah kalktım işe gittim, işten eve döndüm. Yemek hazırladık, ekmek almaya çıktım. Daha sonra nereden geldiğini bilmediğim bir kurşunla kendimi yerde buldum.” diye konuştu.

Kör kurşuna kurban gidecekti

Olay anını anlatan Sinan Koyuncu, “Nereden geldiği belli olmayan kurşun bana ve dayıma isabet etti. Sonra sessiz bir yere geçip araba durdurmak için yaklaşık 10-20 metre koşmaya başladım. Araba durdu, Eğitim ve Araştırma hastanesine gittik. Yaklaşık 6-7 gün yoğun bakımda kaldım. Bir gün serviste kaldım. Ondan sonra taburcu oldum. Şimdi gayet iyiyim.” şeklinde konuştu.

“Kendisi İstanbul’da ailesi Malatya’da çalışıyordu”

\"\"

Urfa’da iş bulamadığı için İstanbul’a gittiğini söyleyen Koyuncu, “İstanbul’da pastanecilik yapıyordum. Ben vurulduğum sırada ailem Malatya’daydı. Tarım işçisi olarak gitmişlerdi. Maddi durumumuz iyi değil. İstanbul’da ve Malatya’da çalışarak ekmek paramızı kazanıyoruz. Ancak başımıza bu olay geldi. Tam olarak iyileştiğim zaman tekrar çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Dayısıyla birlikte vuruldu

İlk vurulma anında bir şey hissetmediğini ve sadece göğsünün ağrıdığını söyleyen Sinan Koyuncu, “Vurulduğum an kanamayı fark etmedim. Sadece göğsümün ağrıdığını hissettim. Dayıma baktığımda parmağının kanadığını gördüm. Hastanede Şişli Kaymakamı, Ak Parti İl Teşkilatı, İstanbul Belediye Başkanı beni ziyaret etmeye geldi.” ifadelerine yer verdi.

 “Haberi duyunca perişan olduk”

\"\"

Oğlunun vurulduğu haberini aldığı anda yıkıldığını söyleyen anne Perihan Koyuncu, “Biz Malatya’da kayısı topluyorduk. Gece bize haber geldi, ‘Oğlunuz vurulmuş’ diye. Biz haberi duyunca perişan olduk. Araba falan da yoktu. Hemen para gönderdik abisine, abisi o gece yanına ulaştı. Ertesi gün biz de yanına ulaştık. Tehlikeyi atlattığını görünce biraz rahatladık. İstanbul’da kaymakam, belediye başkanı falan ziyarete geldi. Ancak Urfa’da daha kimse ziyarete gelmedi. Bu olay için devlet yetkililerinden yardım bekliyoruz.” gibi ifadeler kullandı.

 

\"\"

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!