olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Cumhurbaşkanı Harran’da iftar açacak

Cumhurbaşkanı Harran’da iftar açacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Referandum’da Türkiye şampiyonu olan Harran ilçesine yarın ziyaret gerçekleştirip Harranlı ve Suriyeli mültecilerle bir araya gelip iftar açacak.

Haber: Mehmet Kaması

16 Haziran’da Referandum oylamasında Evet oyu ile Türkiye rekoru kıran Harran’a teşekkür ziyaretinde bulunmak üzere yarın Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan burada Harran’da iftar açıp önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. Tarihin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Harran’da vatandaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı’nın gündemde olan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa ziyareti ile ilgili basın açıklaması düzenleyen Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yarın ki ziyaretten dolayı bütün Şanlıurfalıları Harran’a davet etti.

‘Harran’da halkımızla geniş bir iftar programı olacaktır’

Bu anlamda konuşmalarına şöyle devam eden Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,“Ben buna büyük buluşma diyorum, Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye şampiyonu Harran ilçemizde bugün iftar programında olacak. bu şehrimiz açısından onur verici bir durumdur. İlçemiz adına onur verici bir durum. Bugün saat 3 veya 4 gibi Sayın Cumhurbaşkanımız havaalanına teşvik edeceklerdir. Programın belli olan kısmı Harran programıdır. Harran’da halkımızla geniş bir iftar programı olacaktır. Bu vesile ile Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz burada konuşacaklar. Bu vesile ile bende buradan halkımıza seslenerek hepsini bugün iftar yemeğinde buluşmak üzere Harran’a davet ediyorum. Yine bayramın birinci günü Hacı Bekir Sofrasında 11 ile 1 arası bayramlaşmamız olacaktır. Urfa’nın geleneksel bayram yemeği olan pilav ve tatlı ikramımız olacaktır.” dedi.

‘Bugün bu iftar sofrasında Şanlıurfa’ya çok şey kazandıracaktır’

“Harran’da alan çalışması olarak büyükşehir Belediyemiz koordinatörlüğünde Harran İlçe Başkanımız çalışmalarını sürdürmektedir.” Diyen Zeynel Abidin Beyazgül, “Yine bu konuda yemek konusunda büyük bir hazırlığımız var. davette sıkıntımız yok. Bazı milletvekillerimiz yok hala burada farklı yerlerde farklı programlarda onlarda inşallah bu akşam buraya teşvik edeceklerdir. Bakanımızda Cumhurbaşkanımız ile birlikte buraya teşhir edecekler. Bugün bu iftar sofrasında Şanlıurfa’ya çok şey kazandıracaktır.” diye konuştu. 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Parti üyeleri katıldı.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!