olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen’den MUSİAD’a ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen’den MUSİAD’a ziyaret
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Abdülkadir Emin Önen, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği memleketi Şanlıurfa’da MÜSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti ve Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Mahmut Barut’u tebrik ederek başarılar dileğinde bulundu.

Beraberinde Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kayral, Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tahir Güllüoğlu, İl Gençlik Spor Md. Yrd. Murat Önen, Haliliye İlçe Gençlik Spor Müdürü Ekrem Gerginci, Müze Müdürü Celal Uludağ, Gazeteci/Eğitimci/Yazar Müslüm Abacıoğlu ile MÜSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı A.Emin Önen, yeni seçilen MUSİAD Şube Başkanı Barut’a görevinde başarılar diledi. Ziyaret sırasında MÜSİAD üyeleri de hazır bulundu.

MÜSİAD’ın köklü ve en önemli bir kurum olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen, Şanlıurfa’nın bölgenin en huzurlu ili olduğunu ve özellikle MÜSİAD üyesi iş adamlarımız tarafından yapılacak yatırımlarla daha gelişeceğini ve diğer kurumlara da örnek teşkil edeceğini söyledi.

İlk ziyaret MUSİAD’a

Kendisinin de her türlü hizmet ve projelerde her zaman destek olacağını belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen, “Bilindiği gibi; Urfalı Türk-Kürt-Arap vs etnik ayrımı hiçbir şekilde yapmamış ve yapmaz. Zaten birbirimizden kız alıp verirken, kökenini hiç sormamışız. İnsan olması yeterli demişiz ve hep birlikte kardeşiz diye düşünmüşüz. Zaten ülke genelinde, dört bir yanımızda, bölgemizde de sıkıntılar olmasına rağmen bizim ilimiz en huzurlu illerin başında gelmektedir. Biz kendimiz yatırıma ağırlık vermeli ve birbirimize destek olmalıyız. Genç nüfusumuz çok olduğu gibi Türkiye’de en fazla Suriyeliyi barındıran il Urfa’mızdır. Bunu da avantaja dönüştürmeliyiz. MUSİAD çok önemli bir kurum ve Urfa’da önemli bir şehir. Bu arada Başkanlığa getirilen Mahmut kardeşimi de seçilmesi nedeniyle kutluyorum ve hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Önen’e teşekkür

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MUSİAD Şube Başkanı Mahmut Barut ise, Şanlıurfa’ya gelişlerinde ilk ziyaretini MUSİAD’a yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Emin Önen’e teşekkür ettiğini belirterek, “Şanlıurfa’ya ve MUSİAD camiasına hizmet etmekten her zaman mutlu olacağımızı herkesin bilmesini isteriz. Tek amacımız ilimize, ülkemize ve insanlarımıza layık olmak, hizmet etmektir. Halkımıza hizmetin, Hakk’a hizmet olduğunun bilincindeyiz. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ağabeyimiz, hemşehrimiz Emin Önen Beye ilk ziyaretlerini bize yaptığından dolayı tekrar teşekkür ediyor, yapılacak hizmetlerde de bizlere desteğini esirgemeyeceğini çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MUSİAD Şanlıurfa Şubesi yönetimi ile topluca hatıra resmi çektirildi.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!