olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Çiftçi’den Beyazgül’e tebrik ziyareti

Çiftçi’den Beyazgül’e tebrik ziyareti
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe yönetimi ve Belediye Meclis üyeleri AK Parti İl Başkanlığına seçilen Zeynel Abidin Beyazgül’e tebrik ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarete Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe yönetimi katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Başkan Nihat Çiftçi ile dostluklarının 2003-2004 yıllarındaki AK Parti merkez ilçe başkanlığı dönemine dayandığını belirtti. Başkan Nihat Çiftçi’nin 2004 yıllında ilçe Başkanlığı görevini kendisine teslim ettiğini belirten Beyazgül,  Nihat Başkanın o dönemlerde de gayet çalışkan ağır başlı ve işine bakan bir insan olduğunu ifade etti.

 Bu kadrolarla yeni başarılar ekleriz

İl Başkanı Beyazgül, şunları söyledi:  “Böyle birlik beraberlik ve disiplin içerisinde hareket bizi geleceğe yönelik çok umutlandırıyor. Biz inşallah bu dönem başarılarımıza bu kadrolarla yeni başarılar ekleriz. Urfa’mız her şeyin en güzeline layık. Bunu her zaman söylüyorum.  Başkanlığı sevmemde 3 neden var. Şanlıurfa ve ilçelerini sevmem, İnsanlarımızı sevmem Üçüncü neden ise Ak Parti’nin kurucu başkanından en alt kademesine olan kişileri sevmem. Bu ailede hizmet etmek çok güzel bir şey. Bu iş bir nasip işi. En iyi olan değil kısmetli olanlar giriyor."

 Güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ise Başkan Beyazgül ile hukuklarının geçmişe dayandığını vurgulayarak, “Geçen hafta sonunda yapılan AK Parti 5. İl kongresinde İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yönetim kurulu ile birlikte görevi devraldı. Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum. Bizim hukukumuz çok önceye dayanıyor. Ak Parti çatısı altında siyasetimiz çok öncelere dayanıyor.  2014 seçimlerinde kendisinin Karaköprü'lü olması hasebiyle alanda bize çok destekleri oldu. Bugünde teşkilatımızın en üst noktasında… Kendisi ile birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Başkanımızın şahsında tüm yönetim kurulunu kutluyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ise İl Başkanı Beyazgül’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.  Başkan Aksoy, İl Başkanı Beyazgül ile birlikte Urfa ve Karaköprü için elerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinden sonra Başkan Çiftçi ve beraberindekiler, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Deliktaş ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat’ı makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı dileğinde bulundular. 

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!