olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Çiftçi:"30 yıllık projeleri 3 yıla sığdırdık"

3 Yıl 3 aydır Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Av. Nihat Çiftçi, "30 yıllık projeleri 3 yıla sığdırdık" dedi. 

2019 yılının mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler için tüm Türkiye'de aday tespitleri yapılırken, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi için Şanlıurfa eski AK Parti il başkanı Zeynel Abiddin Beyazgül oldu bunun üzerine Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi basın toplantısı düzenledi.
Üç ay önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bazı sebeplerden dolayı aday olmayacağını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye  Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa için Beyazgül'ün adaylığının netleşmesi ile beraber bir  basın toplantısı düzenledi.
Başkan Çiftçi yaptığı basın açıklamasında siyasiyi hayatına başlamasıyla birlikte herzaman şanlıurfa için çalıştığını ve bundan sonrada çalışacağını belirterek Şanlıurfayı gözde şehir yapmak için tüm çabaları gösterdik dur durak demeden çalıştık dedi.

"Karaköprü'yü gelişen yüzüyle ilçe yaptık"
2001 Ak Partinin kuruluşu ile siyasi hayata atıldığını aktaran Çiftçi, bu süreçlerde neler yaptığını şöyle aktardı;  
"Kurucu yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı, merkez ilçe başkanlığı, vekaleten il başkanlığı yaptım. 2009 yılında  Karaköprü Belediye başkanlığına seçildim.  Karaköprü için çok iyi  çalıştım. Çalışmalar kadro işidir yetenekli arkadaşlarım ile her zaman güzel işler yaptık. Şanlıurfa'nın gelişen yüzü Karaköprü'de ekip arkadaşlarım ile Karaköprü ön plana çıktı. Karaköprü gelişim statüsü ile ilçe oldu.  Karaköprü'ye ikinci kez belediye başkanı oldum, Karaköprü'de bir buçuk yıl Karaköprü belediye başkanlığından sonra ihtiyaç üzerine büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterildim ve seçildim. 

"3 Yıl üç aydır büyükşehir belediye başkanı olarak hizmet ettim"
Başkan Çiftçi, büyükşehir başkanlığı döneminde  iyi hizmet ettik diyerek şöyle konuştu; “Şanlıurfa'nın 2 Milyon insanına fark gözetmeksizin hizmet ettik. Çok önemli projeler gerçekleştirdik. 30 yıllık projeleri 3 yıla sığdırdık.  Bu dönemde kimsenin ötekileştirilmediği, kimsenin ayrıştırılmadığı, kimsenin dışlanmadığı  herkesi kucakladığımız  bir yönetim gerçekleştirdik.  İbadet aşkı ile kadrolarımla çalıştım, bu süreçte beni destekleyen ailemden halkıma kadar  herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Aday olan Zeynel Abidin Beyazgül’ü tebrik eden Çiftçi; “bir  adaylık rekabeti söz konusu değildi. Zeynel Bey’e hayırlı uğurlu olsun, kendiside bizim çalışma arkadaşımızdır. 31 Mart'a kadar aralıksız kadromla Şanlıurfa'ya hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!