olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Çiftçi, Urfa’ya Hizmet İçin Ömrümü Feda Ederim

Çiftçi, Urfa’ya Hizmet İçin Ömrümü Feda Ederim
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına getirilen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Urfalılardan destek bekliyorum. Sizin destekleriniz olduğu sürece benim 24 saatim ve bir ömrüm var. Ben bu ömrümü hiç çekinmeden Urfa’ya hizmet etmek için feda ederim.” Dedi.

Ahmet Meral/   Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yerine Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından getirilen Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bugün Ak Parti İl Binasında basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Bana Halkın Desteği Gerekiyor

Urfa’ya hizmet için ömrünü feda edeceğini söyleyen Çiftçi, “ Genel merkezimizde karara yönelik istişare toplantısı yapıldı. Ben başta istişarede başkanlık yapan Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na ve katılan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah yarın grubumuzun teveccühüyle seçildikten sonra inşallah Sayın Celalettin Güvençten devir teslimi yapacağız. Kendisine Urfa’da yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor ve başarılar dilerim. Ben tüm Urfalılardan destek bekliyorum. Sizin destekleriniz olduğu sürece benim 24 saatim ve bir ömrüm var. Ben bu ömrümü hiç çekinmeden Urfa’ya hizmet etmek için feda ederim. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.  

     Karaköprü’de yaptıkları onun referansıdır

Nihat Çiftçi çalışmalarıyla kendini ispatlamış bir kişi olduğunun altını çizen İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Urfa’ya kim bir çivi çakmışsa onu güzellikle anacağız. Celalettin bey Milletvekilliği adaylığı için büyükşehir belediye başkanlığından istifa ederek aramızdan ayrıldı. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyoruz. Yapılan istişare sonucu bizzat Başbakanımız tarafından Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçiye bu görevi verdi. Böyle bir görevi tüm arkadaşlarımızın layıkıyla getireceğini biliyoruz fakat Nihat Çiftçi Karaköprü’de yaptıkları ve geçmiş çalışmaları referansıdır ve kendini ispatlamış bir kardeşimizdir. Ben Nihat Çiftçiye bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Pazar günü yapılacak olan seçimde tek adayımız Nihat Çiftçidir” Diye konuştu.

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!