olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Celal Çiftçi’den Meşale gazetesine ziyaret

Celal Çiftçi’den Meşale gazetesine ziyaret
Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, Suruç’ta çıkarılan Meşale gazetesini ziyaret etti. Çiftçi, Meşale gazetesinin sorunlarını dinledi.

Haber: Murat Doğan

Suruç’ta haftalık olarak yayımlanan Meşale gazetesine ziyaretlerini sürdüren  Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi, Meşale gazetesinin sorunlarını dinledi. Celal Çiftçi’yi ağırlayan Meşale gazetesi İmtiyaz Sahibi Galip Demirli, ilçede gazeteciliğin zorluklarını anlattı.

Suruç’ta gazetecilik yapmanın zorluklarından bahseden Meşale gazetesi imtiyaz sahibi Galip Demirli, “İlçede kimse gazete okumuyor. Bunun için gazeteci olarak çok sıkıntı çekiyoruz. Suruç’un sorunlarını gündeme taşımamıza rağmen vatandaşın gazete okumaya ilgi duymaması bizi üzüyor. Vatandaş, Suruç’un gündemini merak etmiyor. Gazeteleri bedava versek bile ilk sayfaya bakmaya tenezzül etmiyorlar.” dedi.

‘Zor şartlarda gazete çıkarıyoruz’

Gazeteye de hiçbir desteğin yapılmadığını belirten Demirli, “Zor şartlar altında gazete çıkarmaya çalışıyoruz. Maddi yönden çok sıkıntı yaşıyoruz. Ancak her şeye rağmen Suruç’un sorunlarını gündeme taşımaya çalışıyoruz. Gazeteyi haftalık yayımlamamıza rağmen herhangi bir destek olmadığı için çok zorluk çekiyoruz. Gazete, okunmadığı için reklam da alamıyoruz. O kadar zorluklara rağmen gazete çıkarmaya devam ediyoruz. Çünkü hedefimiz Suruç için hizmet etmektir.” şeklinde konuştu.

Çiftçi: Gazetecilerin sorunlarına ortak olmak istedik

Meşale gazetesine gerçekleştirdiği ziyaret hakkında konuşan Celal Çiftçi ise “Suruç’ta zor şartlar altında gazetecilik yapan Galip Demirli’yi moral vermek amacıyla ziyaret ettik. Buradaki gazetecilerin motivasyonunu artırmak ve sorunlarına ortak olmak istedik. Ziyarette bulunduğumuz Galip Demirli de gazeteyle ilgili çalışmalarını ve yaşanılan sorunları bize aktardı. Burada zor şartlar içinde gazetecilik çalışmalarının yürütüldüğünü yerinde gözlemledik. Bu şartların iyileşmesini özellikle gazetelerin maddi yönden ayakta durmasını umuyoruz.” diye vurguladı.

Galip Demirli de Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi’nin gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek bu ziyaretinden dolayı Çiftçi’ye teşekkür etti.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!