olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Beyazgül; Terör bölgenin kalkınmasını engelliyor

Beyazgül; Terör bölgenin kalkınmasını engelliyor
Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “PKK ve diğer terör örgütlerinin saldırıları bölgenin kalkınmasının önündeki en önemli engeldir.” diye belirtti.

Haber: Mehmet Kaması

Son zamanlarda Doğu ve Güneydoğu’da AK Parti il ve ilçe başkanlarına yapılan saldırıları kınamak adına Şanlıurfa AK Parti İl Binasında Şanlıurfa AK Parti il Başkanın Başkanlığında basın açıklaması yapıldı. Yapılan basın açıklamasına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye başkanları ve ilçe AK Parti teşkilat başkanları katıldı. Yapılan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “15 Temmuz ve sonrasında milletimiz nasıl ki sokak, sokak darbe girişimine karşı direndiyse bundan sonra da bu tür eylemlerle siyaset hakkı elinde alınmak istenen halkımız siyasi haklarının elinden alınmasına da direnecektir.” dedi.

‘Siyasetçiler makamlarda halk adına hareket etmektedirler’

Ülke genelinde sivil halka ve siyasetçilere yönelik saldırıların artmış olduğunu söyleyen Zeynel Abidin Beyazgül, “Silahlı saldırılara maruz kalan siyasetçilerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz halkın özgür iradesi ve bu iradenin sandığa yansıması ile seçilmiş olup bulundukları makamlarda halk adına hareket etmektedirler. Bu saldırılar sadece kişilere yönelik olmayıp halkın iradesini yansıtan özgür iradeye demokratik duruşu ve temsil etme özgürlüğüne en önemlisi de insanca yaşama hakkına yönelik saldırılardır.” diye konuştu.

 

‘Terör olayları bölgenin kalkınmasını engelliyor’

“15 Temmuz ve sonrasında milletimiz nasıl ki sokak, sokak darbe girişimine karşı direndiyse bundan sonra da bu tür eylemlerle siyaset hakkı elinde alınmak istenen halkımız, siyasi haklarının elinden alınmasında direnecektir.” diyen Zeynel Abidin Beyazgül, “PKK ve diğer terör örgütlerinin saldırıları bölgenin kalkınmasının önündeki en önemli engeldir. Kadim şehrimizde Peygamberler kentimiz olan Şanlıurfa’mızın Tarihinde geçmişten bugüne kadar dini bütün vatanına ve milletine sahip çıkan örf ve adetlerdi. İslami kimliği ile özdeşleşen hoşgörü kimliği ile de geçmişte onlarca etnik grupları bünyesinde bulunduran hakkımız ve şehrimiz bu tarz birlikteliği hoşgörü yaşam hakkını ortadan kaldırmaya yönelik hiçbir eylemi kabul etmemektedir.” şeklinde konuştu.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!