olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Beyazgül Şanlıurfalıları mitinge davet etti

Beyazgül Şanlıurfalıları mitinge davet etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eyyübiye Devlet Hastanesi başta olmak üzere bazı büyük yatırımların açılışı için Cuma günü Şanlıurfa’da olacak. Bununla ilgili AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi açıklamada bulundu.

Haber: Mehmet Kaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü Şanlıurfa’ya geleceği programı ile ilgili Şanlıurfa AK Parti İl Binasında İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ziyaret programı ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi. Yapılan toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve ilçe AK Parti başkanları katıldı.

Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şanlıurfa’da yapacağı mitingin ardından açılış törenlerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilleri de katılacak.

Konu ile ilgili detaylı bilgi veren Zeynel Abidin Beyazgül, bundan dolayı bütün hazırlıklarının tamamlandığı ve heyecanlı bir şekilde Cuma gününü beklediklerini belirtti.

‘15 Temmuz’un taçlanması olacaktır’

Yapılacak mitinge ve açılışa tüm halkı davet ettiğini belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Ben burada duyuru yapıyorum ilçelerimizde, kırsal kesimlerimize muhtarlarımıza, kanaat önderlerimize halkımıza ve Şanlıurfa halkına sesleniyorum. Nasıl 15 Temmuz gecesi güzel bir şahlanma yaptıysak, nasıl ki 27 gün demokrasi nöbetlerinde  Rabia Meydan’ında dimdik ayakta durduk, bugün de bu açılış bunun taçlandırması olacaktır.” dedi.

‘Açılışlara da katılacak’

“Bütün halkımız el ele Cumhurbaşkanımızın yaptığı açılışta bulunmalarını talep ediyorum.” diyen Beyazgül, “Cumhurbaşkanımız Cuma günü burada olacak. Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Milletvekillerimiz de aynı şekilde Şanlıurfa’da olacaklar. Allah inşallah memleketimiz için hayırlı uğurlu eder. Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ancak bu süreç geriye dönmüş milletimizin birliği ve saflarını sıkıştırması ve omuz omuza durması ile püskürtülecektir.” diye konuştu.

Zeynel Abidin Beyazgül’ün ardından konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cuma günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan için bütün hazırlıkların 2 gün içinde biteceğini ve bu alanda titiz bir şekilde çalıştıklarını aktardı. Çiftçi, ayrıca toplantıda Cuma günü Şanlıurfa’da toplu taşıma araçlarının da ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Gereken çalışmalar yapılıyor’

“Cuma günü Peygamberler Şehri Reisi Cumhur’unu ağırlayacaktır.” diyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Biz de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak ilçe başkanlarımızla Şanlıurfa’nın bu ziyareti en iyi şekilde karşılaması için alınması gereken tedbirler konuşuldu. Herkesin görev dağılımları yapıldı ve gereken hazırlıkları Cuma gününe kadar bitireceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘Toplu taşıma araçları ücretsiz olacak’

“Cuma günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini belirten Nihat Çiftçi, “Bütün vatandaşlarımızın miting alanına gelmeleri için toplu taşıma araçlarımız ücretsiz hizmet verecektir. Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’ya olan ilgisini tüm kamuoyu biliyor. Bunu avantaja çevirmemiz için bütün milletimizle meydanda güzel bir şekilde Reisi Cumhurumuzu bağrımıza basmamız gerekiyor. inşallah 2017 yılı Reisi Cumhur ile birlikte Şanlıurfa için hayırlı olur.” şeklinde konuştu.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!