olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Beşiktaş’ta Kubilay Sönmez sürprizi

Beşiktaş’ta Kubilay Sönmez sürprizi
Beşiktaş, geleceğin stoperi olarak gösterilen Şanlıurfasporlu Kubilay Sönmez\'i kadrosuna katacak.

Beşiktaş'ın özel menajeri Ahmet Bulut,Siyah-Beyazlı takıma Kubilay Sönmez'i önerdi.Beşiktaş'ta transfer listesine sürpriz bir isim daha katıldı. Bu isim iki sezondur Şanlıurfaspor'da forma giyen Kubilay Sönmez. Futbol alt yapısını Almanya'da alan 21 yaşındaki gurbetçi oyuncunun menajeri Ahmet Bulut tarafından Beşiktaş'a önerildiği, Şenol Güneş'in de genç oyuncuyu bir süredir izlediği bildirildi. Asıl mevkii orta saha olan Kubilay'ın en büyük artısı ise stoper ve sağ kanatta da oynayabilmesi.

 6 ay ceza almıştı

Kubilay Sönmez, sezon başında eski Kulübü Dardanelspor ile sözleşmesini haksız yere fesh ettiği için TFF tarafından 6 ay futboldan men cezası almıştı.3 hafta önce cezası biten genç futbolcu, takımda görevini aldı.U21 Milli takımının da formasını giyen ve Türkiye’nin gelecek vaad eden futbolcuları arasında gösterilen Kubilay, 2 haftadır gösterdiği performansla formasını nasıl özlediğini hissettirdi.

 Kubilay Sönmez kimdir?

Kubilay Sönmez 1994 Kamen doğumlu gurbetçi bir oyuncu. Futbol kariyerine 10 yaşında Dortmund altyapısında başlayan Kubilay burada 3 sezon oynadıktan sonra 2008 yılında Vfl Bochum alt yapısına dahil oldu. Onur Bulut la beraber bir sezon top oynadıkta sonra SG Wattenscheid U17 takımına transferi gerçekleşti. Bundesliga Gençlik Liginde gösterdiği performansla Norbert Elgert in dikkatini çekti ve Schalke U19 takımına geçti. İlk hafta Adanspor ile oynanan maçta da 90 dakika forma giyen gurbetçi oyuncu gösterdiği performansla hem teknik heyetin hem taraftarların beğenisi topladı. Yerli ön liberolarımızın çoğu topu bomba olarak görür kazandığı topu kaybetmeden arkadaşına aktarmak ister bu yerli futbolcularımızın genelinde olan kronik bir sorun Kubilay ın böyle bir problemi yok kazandığı topları kolayca ileri aktarabiliyor dikine oynamayı seviyor. Bir ön libero için tekniği gayet iyi bileklerine gayet hakim. Kubilay genellikle ön libero mevkisinde görev alıyor aynı zamanda orta sahanın sağında ve ortasında da oynayabiliyor.Türkiye’de Çanakkale Darnadalspor’da oynayan genç futbolcu oradan Şanlıurfaspor’a transfer oldu.U19, U20 ve U21 Milli takımlarında da görev yapan gurbetçi futbolcu, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor forması ile 32 maça çıktı. 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!