olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Belediye Başkan adayı Beyazgül Basınla bir araya geldi

Belediye Başkan adayı Beyazgül Basınla bir araya geldi
AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül Basın toplantısı yaparak basının sorularını cevapladı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adayı Zeynel Abidin Beyazgül, bir otelde düzenlenen programda kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ile partililer de katıldı.

Toplantıda konuşan Beyazgül, projelerinin yanı sıra gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Özellikle geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Şanlıurfa adayı değişecek iddialarına değinen Beyazgül, genel merkezden tam destek aldığını ve bu konuda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın kesin konuştuğunu söyledi.  

'İLK ŞANLIURFA'NIN ADAYI İMZALANDI'

Beyazgül, "AK Parti'nin dostu olmayan bu gazete, AK Parti'de güçlü bir aday çıktığı için bu tavrı aldı. Bu gazetenin yazdığı ne anlama geliyor; 'bakın bu başkanınız değişecek, çok ilgi gösteriyorsunuz, çok ilgi göstermeyin değişecek' demek istiyor. AK Parti anında sahip çıktı. Hamza Dağ, başkan yardımcımız anında açıklama yaptı. Yine buraya gelişimizi de ifade edeyim, aday olduğumuz zaman temayül yoklaması teşkilatta bile yapılmadı. Teşkilat temayül yoklaması dahi iptal edildi. Cumhurbaşkanımızın önüne gittiği zaman, Cumhurbaşkanımızın ilk imzaladığı şehir, öyle duyduk ilk imzaladığı illerden biri Şanlıurfa oldu" ifadelerine yer verdi.

Yapılan haber ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunulacağını aktaran Beyazgül, “O olaydan sonra algı o kadar geriye döndü ki, ben Şanlıurfalıların sosyal medyadaki desteği gördükten sonra böyle bir haber verdiklerine pişman oldukların düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

'KENDİMDEN ÇOK UMUTLUYUM'

Burada projelerinden de söz eden Beyazgül özellikle halkın kendisinden umutlu olduğunu belirterek, "Ben de kendimden çok umutluyum, öyle olmasa bu yola çıkmazdım. Urfa’nın yeşili artacak, gönüllerde nasıl arzu ediliyorsa öyle olacak" dedi.  

ELEKTRİK VE BETONLAŞMA SORUNU

Kentin kanayan yaralarından biri olan elektrik sorunu ile ilgili olarak Karaköprü ilçesi için kısa zamanda mobil bir trafonun getirileceğini kaydeden Beyazgül, Şanlıurfa'nın betonlaşmaması için de özellikle çaba harcayacaklarını açıkladı.

Betona karşı oldukların dile getiren Beyazgül, “Şanlıurfa betonlaşmayacak. Ben uydu şehir konusunda da çok net adımlar atacağımızı size müjdeleyebilirim. Millet parkı için çalışmalarımızı başlattık” dedi.

‘BAŞARMANIN YOLU İŞİ EHLİNE VERMEKTEN GEÇER’

Görevinin işi ehline vermek olduğunu hatırlatan Beyazgül, “Ben her şeyi bilirim iddiasında değilim, ben yöneticiyim. Benim işim her şeyi çok iyi bileni Şanlıurfa’ya getirip, bundan destek almak olacaktır. Hem sorunları yaşadık, hem de bildik. Başarmanın yolu işi ehline vermekten geçer, biz de işi ehline vereceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!