Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baydemir’den Gazeteci ve yazarlar Cemiyetine ziyaret

Halkların Demokratik Partisi Urfa Milletvekili Osman Baydemir, 1 Kasım seçimleri için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Gazeteci ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi’ye bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2015 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sanliurfaolay.com/
Baydemir’den Gazeteci ve yazarlar Cemiyetine ziyaret

Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti’ni ziyaret eden Osman Baydemir’e HDP Haliliye İlçe Eş Başkanı Mehmet Melik eşlik etti. Baydemir, Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti’nde Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi ve Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Budak ile bir süre sohbet etti.  Baydemir, Eğitimden sağlığa turizmden işsizliğe  kadar birçok konuda değerlendirmeler yapılan yerel medya ziyaretlerinde halkın sesi olan yerel medyanın öneminin altı çizildi.

1 Kasım seçimlerini “zulüm” olarak niteleyen Baydemir şunları söyledi :” Milletin sandığa yansıttığı iradesi kabul edilmedi. İktidar bu iradenin işaret ettiği koalisyonun kurulmasına müsaade etmedi Seçimin tekrarlanması yoluna gidildi.  Adalet ve Kalkınma Partisi bu seçimlere savaş politikalarıyla gitmeyi böylelikle oy devşirmeyi hesaplıyor. 7 Haziran seçimlerinden sonra binlerce insan öldü. Bu kabul edilemez.”

Osman Baydemir “Seçime bir haftalık bir zaman kaldı. Vekillerimiz ve yöneticilerimizle beraber hem seçim hakimleri, hem de seçim sandık güvenliğinden sorumlu olan ilimiz amirleri ve sorumlu birimleriyle bir dizi görüşmeler yapıyoruz. Bugünde Cumhuriyet başsavcımızla, vekillerimiz ve parti meclisinden yönetici arkadaşlarımızın katılımıyla sandık ve seçim güvenliğine dair bir dizi temaslarda bulunduk. Bu konudaki çalışmalarımızı taleplerimizi de başsavcımıza ilettik. Bu hususta da parti olarak çalışmalarımız devam ediyor”

Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celal Çiftçi ise HDP Milletvekili adayı Osman Baydemir’e ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ileterek seçimin ülkemize ilimize hayırlı olmasını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.