olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Baydemir Ceylanpınar\'da konuştu

Baydemir Ceylanpınar\'da konuştu
Şanlıurfa\'nın Ceylanpınar ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan HDP Urfa Milletvekili adayı Osman Baydemir, \"‘Urfa\'da an az 400 Bin oyla Nemrudilerin barajını yıkacağız.HDP barajı aşamıyorsa, bu titrek haliniz, bu paniğiniz ne ? HDP\'den başka kelime çıkmaz oldu ağzınızdan \" dedi.

İlçenin Yeni Mahallesinde bulunan Kapalı Semt Pazarı'nda yapılan mitinge HDP Urfa Milletvekili adayları Osman Baydemir, Leyla Güven, Serhat Dicle Yüksel, İbrahim Ayhan ve Yağmur Akay ve binlerce partili katıldı.Mitingde  yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşanırken, alanı hınca hınç dolduran partililer,  ‘Bizler HDP bizler meclise"ve "Yaşasın halkların kardeşliği" sloganları attı.

 'Deprem değil HDP geliyor'

Konuşmasına AKP politikalarının ülkeyi çıkmaz sokağa sürüklediğinin altını çizerek başlayan HDP Adayı Osman Baydemir, " Dün kaçak saray sallanmış, bunun üzerine Kandilli rasathanesini arayan Erdoğan'ın 'Deprem mi oldu'  sorusuna,  Rasathane hayır HDP geliyor diyerek cevap vermiş" şeklinde konuşması dakikalarca alkışlandı.  AKP’lilerin her platformda "HDP barajı aşamaz" şeklinde ki konuşmalarını da değerlendiren Baydemir " HDP barajı aşamıyorsa, bu titrek haliniz, bu paniğiniz ne ? HDP'den başka kelime çıkmaz oldu ağzınızdan. Ama emin olun sizin de tahmin ettiğiniz gibi sizin korkulu rüyanız olacağız ve barajı aşacağız " dedi

 Leyla Güven : Bizden korkuyorlar

Baydemir'in konuşmasının ardından " Biz 7 Haziran’da seçime giderken Barışı ve Demokrasiyi esas kılacağız" diyen HDP Urfa Milletvekili İbrahim Ayhan,  HDP çizgisinin tüm provokasyon ve baskılara rağmen faşizme tarihin en büyük derslerinden birini vereceğini belirtti. Özgürlük ve demokrasi mücadelesinde kadının yeri ve emeğine vurgu yapan Leyla Güven ise,  "Bizden korkuyorlar bunun için önce Paris’teki kadın yoldaşlarımızı katletmekle başladılar işe. Biz HDP olarak toplum ve erkek egemenliği adı altında kadınları sömüren yok eden anlayışlar karşı durduk, duracağız "  diye konuştu.  DBP Ceylanpınar İlçe Eş başkanı Mustafa Simav da,   ‘"7 Haziran zaferi şimdiden kutlu olsun. Kazanmaya, fethetmeye ve saraylarını başlarına yıkmaya hazırız. 7 Haziranda sandıklardan çıkan sonuç, çetelerin, soyguncuların sonu olacaktır. Zaferimiz kutlu olsun" dedi.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!