olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Başsavcı Doğan’dan Gazeteci ve Yazarlar Cemiyetine ziyaret

Başsavcı Doğan’dan Gazeteci ve Yazarlar Cemiyetine ziyaret
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Gazeteci ve Yazarlar Cemiyetimize nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında; Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Şanlıurfa Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi, Gazete çalışanları Müslüm Abacıoğlu, Mehmet Faruk Deveci, Gazete İpekyol Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arısüt, Doğan Haber Ajansı Şanlıurfa Büro Şefi, Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mahmut kakız ve NTV temsilcisi Kadir Çelikcan hazır bulundu.

Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyetimize nezaket ziyaretinde bulunan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, bir süre Cemiyet Başkanı ve Şanlıurfa Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi ile bir süre sohbet edip, çalışmalar hakkında bilgi alıp, bir soru üzerine de Savcılık olarak ta yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gazeteci arkadaşları tanımak ve onlarla sohbet etmek maksadıyla Cemiyetleri ziyaret ettiğini belirten Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, ziyaret sırasında hem gazeteci arkadaşların hemde kendimizin yaptığımız çalışmalar konusunda sohbet etmeyi arzuladığını söyledi.

Gazetecilerin özellikle 15 Temmuz sonrası işlerinin çok zor ve çok fazla olduğunu belirten sözleri üzerine açıklayıcı bilgiler veren Başsavcı Sadi Doğan, “Hukuku gözetmek çok önemli. Görevimiz çok zor ve azami dikkat isteyen çok kutsal bir görev. Hele 15 Temmuz sonrası bizim işlerimiz çok daha zorlaştı. Kimsenin boş yere mağdur edilmemeleri için elimizden geleni yapmak zorundayız. Bizim Başsavcılık olarak önce Devletin, sonra Vatandaşın haklarını ve Devleti vatandaşa, vatandaşı Devlete karşı korumak gibi çok önemli görevimiz var. Soruşturmalarımızı çekinmedenr, korkmadan, ince eleyip sık dokuyarak ve kimsenin hakkını gasp etmeden, en önemlisi de hukuka aykırı davranmadan yapmak zorundayız” dedi.

Başsavcı Doğan, 15 Temmuz sonrası en önemli ve en büyük görevin Başsavcı olarak kendilerine, Hukukçulara düştüğünü söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı ve Şanlıurfa Olay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Celal Çiftçi, “Sayın başsavcımızın bizleri ziyareti oldukça memnun etmiştir. Sohbet sırasında bir Hukukçu olarak neler yaptıklarını, nasıl çalıştıklarını, nelere dikkat ettiklerini kendilerinin ağzından dinleme fırsatı bulduklarını, kendilerinin de gazeteciler olarak üzerlerine düşen görevi her zaman olduğu gibi en iyi şekilde yapmaya ve kendilerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!