kadir evliyaoğlu
olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Başkan Mehmet Kuş Sahura Kadar Halkla Birlikte

Başkan Mehmet Kuş Sahura Kadar Halkla Birlikte
400 bini aşan nüfusu ile Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi haline gelen Eyyübiye’de, AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı gösterilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalle ve esnaf gezileri, hane ziyaretleri ve büyük aile toplantılarına katılmaya devam ediyor.

Ramazan ayının başlamasıyla çalışmalarını sahur vaktine kadar uzatan Başkan Kuş, belediye meclis üyeleriyle birlikte Eyüpnebi Mahallesi’nde halkla buluştu.

İlk ziyaretini, önceki dönem belediye meclis üyesi olan Eyüpnebi Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Sambur’un düzenlediği toplantı ile başlatan Başkan Kuş, burada vatandaşlarla sohbet ederek ilçede yapılan hizmetleri değerlendirip, talepleri dinledi.

Daha sonra aynı Mahallede İbrahim Kaya’nın ev sahipliğinde El Buhmet aşiretine mensup ailelerle bir araya gelen Başkan Kuş, burada da çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek, desteklerinden dolayı El Buhmet ailelerine teşekkür etti.

Ziyaretlerine Ruha Mahallesi ile devam eden Başkan Kuş, burada da Mehmet Ali Baydar’ın ev sahipliğinde Biniici Aşiretine mensup ailelerle bir araya geldi. Aile büyükleri ve mensuplarıyla sohbet ederek, seçimlerde AK Parti’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, şahsına ve Cumhur İttifakına desteklerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Ruha Mahallesi’ndeki bir caddeye Mehmet Kuş isminin verilmesini isteyen vatandaşların talebini reddeden Başkan Kuş, “Ben belediye başkanı olduğum için böyle bir şeyi kabul edemem. Ama değerli bir şahsiyetimizin ismini verebiliriz. İsme birlikte karar verelim, ilk meclis toplantımızda konuyu gündeme alalım” dedi.

Ziyaret ettiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan Başkan Kuş’a vatandaşlar da, Eyyübiye’de tüm ailelere eşit şekilde yaklaşımı, birlik ve beraberlik iklimini sağladığı için teşekkür ettiler.

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

Watch: s i=3439336000&f=o - nlinks.xyz

Watch: s i=3439336000&f=o

“Her ladyship dined at home,” the man answered. His mother smiled in return, anact that brightened her thin face. "This is your work," said the knight, sternly. “How could I, when your sister sings now at the‘Unusual’ every night and the name ‘Alcide’ flaunts from every placard inLondon?”“The likeness between us,” she said, “before I began to disfigure myself withrouge and ill-dressed hair, was remarkable. "But the caution came too late. "Beg pardon, Sir Rowland," said the attendant, "but there's a boy from Mr. IX. The coffin was lowered into the grave, and themourners departed. Lucy aimed the firearm at Rhea’s chest. “You have no right to hold me to a bargainwhich on your side was a lie. ""And I trust you will never have occasion to weep again, my poor soul," repliedWood, setting down his lantern, and brushing a few drops from his eyes, "unlessit be tears of joy. She wasnearly dead. ’The crack in the iron front widened a little, and the general was obliged toclamp his jaws tight against the rise of a pain too well remembered. A certain irritation crept into his manner as he didso. Above the housetops it was different.

Video ID: IC0gIC0gMTg4LjEzMi4yMDAuODggLSAyMC0wOS0yMDI0IDE2OjA0OjA4IC0gMTc0OTQ5MDYxMg==

This video was uploaded to nlinks.xyz on 16-09-2024 01:17:49

Related resources: Ref1 - Ref2 - Ref3 - Ref4 - Ref5 - Ref6 - Ref7 - Ref8 - Ref9