olay reklam sol
ufuklar koleji sol
Şanlıurfa
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.07
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2733.2
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57623.74$
Ufuklar

Başkan Çiftçi'den sitem dolu mesaj!  

Başkan Çiftçi'den sitem dolu mesaj!  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sağlık nedeniyle aday olmadığını bildiren ve bu nedenle tekrardan aday gösterilmeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Sosyal medyada bir mesaj yayınlayan Çiftçi, "Eğer sen gelene paşam gidene paşam dersen yarın senin için çalışan hiç kimseyi bulamazsın" diyerek, manalı  paylaşımda bulundu.

AK Parti tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için AK Parti eski İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün aday gösterilmesi ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat  Çiftçi'nin görev süresi mart ayında sona erecek.  Gerek Karaköprü Belediye Başkanlığı ve gerekse de 3 yılı aşkın süredir yürüttüğü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde büyük projelere imza atan Başkan Çiftçi, yaptığı çalışmalardan sosyal medyada bahsederek, “Eğer sen gelene paşam gidene paşam dersen yarın senin için çalışan hiç kimseyi bulamazsın” dedi.

Görevde olduğu süre zarfında teşkilatlarla uyum içinde çalıştığını vurgulayan Çiftçi, "Teşkilatlarımızla uyum içinde çalıştık. Gittiğim her ilçede önce teşkilatlar kucaklandı ve ziyaret edildi. Kadın ve gençlik kollarının tüm ihtiyaçları karşılanarak kardeşlik hukuku gerçekleştirildi. Şehrimizde birçok mahallesini açtık, yeni yollar, köprüler, bulvarlar, tesisler inşa ederek; Şehrimizin gelişmesini etkileyen tüm projelere korkusuzca destek verdik" dedi.

"Şehrin yararını ön planda tuttuk"

Çiftçi, çalışmalarında şehrin yararını hep ön planda tuttuklarını ifade ederek, şunları kaydetti;

"Kalıcı ve bugüne kadar bekleyen sorunlara neşter vurduk. Hizmeti her yere adalet içinde yürüttük. Hiç bir ilçeyi bir birinden ayırmadık. Her gün çalıştık. Gece gündüz demeden halkımızın emrinde olduk. Sınırlarımızın ötesinde arayışlar ve projelerin peşinde olduk. Hatta birçok ülkede şehrim için proje peşinde oldum. Belediye başkanlığı dönemimde; halkımızın birlik ve beraberliğine çok önem verdim. Hep gönül yapmaya çalıştım, işimizin sevginin yayılması olduğunu hiç unutmadım. Bu gönlü iki milyon insana açtığımı düşünüyorum. Herkesi kucaklamak, imkanları onlara kullanmak gerekirdi o yapıldı. İnsanlık, haksıza haykırmaktır. Yanlışın karşısında durabilmeye cesaret etmektir. Eğer sen gelene paşam gidene paşam dersen yarın senin için çalışan hiç kimseyi bulamazsın.”

ysd yatay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!